Request edit access
Inscripció "Jornada Innovació al Món Rural. Una mirada a través dels projectes PECT agraris de Catalunya"
Una jornada per donar a conèixer la capacitat innovadora del món rural i desfer el mite que la innovació és pròpia del món urbà a través de la presentació i el coneixement dels Projectes d'Especialització i Competitivitat Territorial del sector agrari de Catalunya.

Data: 22 de març
Lloc: Vilafranca del Penedès. Edifici de l'Enològica (c/Amàlia Soler, 29) - Sala Polivalent
Horari: de 9h a 14h.

Organitzada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilafranca.

Destinataris: institucions, entitats de desenvolupament rural, el sector agrari i de serveis del món agrari, a associacions de productors, centres tecnològics i universitats i ciutadania en general.

Més informació al 973.48.17.52 o al mail cooperacio@arca-dr.cat.

Nom i Cognoms *
Your answer
Institució / Entitat / Organització *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
L’informem que les seves dades estan sent objecte de tractament per part de la Diputació de Barcelona amb la finalitat de gestionar la seva participació a la "Jornada innovació al món Rural. Una mirada a través dels projectes PECT agraris a Catalunya". La base jurídica del tractament és pel consentiment de l’interessat. Aquesta gestió en ocasions pot comportar la cessió de determinades dades facilitades a terceres entitats de l’àmbit públic o privat, perquè la seva intervenció en el decurs del procés de gestió pot resultar necessària perquè la resolució es faci de manera correcta, o perquè així ho estableix alguna norma amb rang de llei.
Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament a través de la Seu electrònica https://seuelectronica.diba.cat/serveis-de-la-seu/proteccio-dades/default.asp o presencialment a les oficines de registre de la Diputació de Barcelona https://www.diba.cat/web/registre/

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: www.seuelectronica.diba.cat/avislegal.asp


Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut per llei, la institució representant de la jornada sol·licita el vostre consentiment per poder fer ús i publicar fotografies realitzades durant l'acte a través dels canals de difusió pertinents. Atorga el consentiment:
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service