Request edit access
Obrazac za prijavu snimanja
Primitkom ispunjenog obrasca Javna ustanova - Maksimir će za prihvatljiva snimanja izdati predračun temeljem važećeg Cjenika Javne ustanove - Maksimir (http://park-maksimir.hr/wp-content/uploads/2020/02/Cjenik-2020.pdf).
Nakon vidljive uplate od strane organizatora Javna ustanova - Maksimir će izdati Odobrenje.
Ukoliko ne dobijete potvrdu o primitku obrasca u roku 3 dana od ispunjavanja molimo Vas da nas kontaktirate na +385 1 2320 460.
Javna ustanova - Maksimir zadržava pravo ne prihvatiti zahtjev ukoliko procijeni da ne odgovara prikladnom korištenju zaštićenog prostora.

Javna ustanova - Maksimir
*
Javna ustanova - Maksimir posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne su na http://park-maksimir.hr/o-nama/#osobnipodaci Osobni podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni. Potvrđujem da sam Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne www.park-maksimir.hr pažljivo pročita-o/la i da sam iste razum-io/jela. Ovime dajem izričitu privolu Javnoj ustanovi - Maksimir da prikuplja i obrađuje moje osobne podatke isključivo za potrebe prikupljanja podataka za odobrenja za predmetno snimanje.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy