Request edit access
VRHUNSKE DELAVNICE PRODAJE
Učenje je odkrivanje, da je nekaj mogoče. Vemo, da zna biti prodaja izziv, zato je najpomembnejše, da začnete v njej uživati. Naučite se najpomembnejših veščin s tremi delavnicami. Časi, kako kupci kupujejo, so se spremenili. Naučite se veščin prepoznavanja prodajnih namigov in odzivov na ugovore kupcev. Pridobite veselje do prodajnih klicev in ostalih novih poti prodaje!

Program so preizkusili: Prangl, UniCredit banka, Merkator, Schrack technik ...

1. delavnica - Pridobivanje novih strank - torek - 28. avgust 2018 od 8.30 do 13.ure.
Naučite se novih tehnik za samozavestno pridobivanje strank in sestanke. Kako pridobiti aktivne reference, uporabljati splet in izvajati hladne klice.

2. delavnica - Prodajni razgovori - torek, 4. september 2018 od 8.30 do 13.ure.
Prevzemite kontrolo v pogovoru in obvladujte odzive strank ter njihove ugovore. Naučite se pogajalskih veščin za uspešne sestanke.

3. delavnica - Zaključevanje prodaje - sreda, 12. september 2018 od 8.30 do 13.ure.
Spoznajte tehnike, ki vam pomagajo hitreje zaključiti prodajni proces.

Delavnice se bodo odvijale v Ljubljani, najverjetneje v hotelu Raddison Blu (Plaza) v BTC. Vsak navedeni termin od 8:30 do 13.ure (dva torka in sreda).

Prispevek:
ena delavnica je 250 €, dve delavnici 400 €, tri delavnice 500 € - V tem primeru je ena delavnica brezplačna. Navedena cena ne vsebuje DDV. vključuje pa materiale, ki jih odnesete domov (gradivo na spominskih karticah), prigrizke ter pijačo.

Vodi:
Jana Colnar, direktorica Grow Adriatik, trenerka, coachinja.
Vodi delavnice in ekipo podjetja Grow Adriatik, ter prodajo izobraževanj. Ima magisterij iz poslovnih ved in 14 let izkušenj z vodenjem ekip (Canadian solar), mednarodno prodajo (Munchen, Budimpešta, Beograd) za podjetje Cisco, ter je tudi Krauthammer certified trainer.

več info pri Špeli: 031 522 030.

Izpolnite spodnje podatke za prijavo na delavnico.
Vaše ime *
Priimek *
Rečun želim na podjetje:
Vaša telefonska številka *
Elektronski naslov *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy