Request edit access
SUMA'T A LA MANIFESTACIÓ PEL CLIMA 27S
El dia 27 de setembre sortirem als carrers per manifestar-nos contra l'emergència climàtica. Si tu o l'entitat de la qual formis part també voleu participar, només cal omplir aquest formulari!

Fridays For Future Barcelona
Email address *
Telèfon (En cas de necessitat de contacte directe)
Your answer
Si representes o formes part d'alguna organització, siusplau, afegeix el nom aquí
Your answer
Si véns com a entitat, quantes persones vindreu aproximadament?
A quin bloc vols anar? *
Captionless Image
A títol informatiu: important
Qüestions de seguretat:
La manifestació comptarà amb la presència de persones voluntàries encarregades de vetllar per la seguretat de tots i totes les manifestants. Aquestes seran fàcilment identificables per una armilla de color groc fluorescent i estaran disperses pels diferents blocs de la manifestació. També duran algun tipus de tret distintiu de color lila en representació del Punt Lila itinerant. És a elles a qui t’has d’adreçar si veus o pateixes qualsevol tipus d’agressió, sigui física o verbal i de tipus racista, sexista, homòfob o de qualsevol altre caire. Elles sabran com actuar i s’asseguraran que et sentis còmoda i segura de nou.

Gestió dels blocs:
El mateix grup de seguretat, a l'inici de la mani, gestionarà prèviament els blocs per assegurar-se que cadascú trobi el seu. Tindran un cartell amb el nom del bloc i portaran a la gent que no el trobi, al punt de sortida pertinent. Aixó estarà distribuït al llarg del passeig dels Jardinets de Gràcia, el mateix punt de sortida de la manifestació.

Qüestions de logos:
Si formeu part d'una entitat o col·lectiu que vindrà amb pancartes logotipades, o altre tipus de material corporatiu que cridi molt l'atenció, us demanem que respecteu els blocs de la manifestació i us poseu a partir del 3, gràcies!

Recorregut: informatiu
Si véns com a organització o grup, vols donar suport públic al manifest i aparèixer a la web?
Manifest en català
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy