Request edit access
Escala de Por a la Foscor
Per favor, empleni la informació del seu fill/a tal com li indica el formulari i després llegeixi detingudament cadascuna de les deu frases del test i marqui el número que millor descriu la por a la foscor de la seva fill o filla, en una escala que va del 0 (gens de por) al 10 (moltíssima por).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Codi *
Poseu les inicials del nom i els cognoms del nen/a i la seva edat. Per exemple, si es diu Joan López García i té 9 anys: JLG9
Sexe
Avaluador *
Required
Telèfon
Opcional
Pregunta 1 *
1. Avalueu la intensitat de la por a la foscor del seu fill/a.
Gens
Moltíssima
Pregunta 2 *
2. Avalueu la presència de reaccions de por del seu fill/a quan es queda o està a les fosques: protesta, crida, es queixa, plora, té una rebequeria, s'abraça fortament a vostè o a una altra persona, es queda mut i paralitzat, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 3 *
3. Avalueu si el seu fill/a evita quedar-se a les fosques: demana que li deixin la llum encesa (o l'encén), demana que l'acompanyin pel passadís o quan va al bany si està a les fosques, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 4 *
4. Avalueu el grau d'ansietat o temor quan el seu fill/a es queda a les fosques a la força, per exemple s'apaga de sobte la llum de l'escala, se'n va la llum a causa d'una tempesta, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 5 *
5. Avalueu si la por a la foscor del seu fill/a repercuteix negativament a nivell personal, per exemple pateix malsons si dorm amb la llum apagada, no s'atreveix a entrar al cinema o a les atraccions dels parcs temàtics que estan a les fosques, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 6 *
6. Avalueu si la por a la foscor del seu fill/a repercuteix negativament en la vida familiar: "batalles" a l'hora d'anar a dormir, està encomanant la por a un altre germà, es desperta de matinada i costa molt calmar-lo, cal quedar-se amb ell fins que s'adormi, ve al seu llit i això és molest per a vostè o la seva parella, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 7 *
7. Avalueu si la por a la foscor del seu fill/a repercuteix negativament en l'àmbit escolar, per exemple les nits que dorm malament va a l'escola amb son i es ressenten els seus treballs escolars i les seves qualificacions.
Gens
Moltíssima
Pregunta 8 *
8. Avalueu si la por a la foscor del seu fill/a repercuteix negativament en les seves relacions socials, per exemple tot i que li agradaria no s'atreveix a quedar-se a dormir a casa d'un amic o passar la nit en tenda de campanya amb els amics, etc.
Gens
Moltíssima
Pregunta 9 *
9. Avaleu el grau de patiment o malestar que li produeix al seu fill/a la por a la foscor.
Gens
Moltíssim
Pregunta 10 *
10. Considerant tots els aspectes anteriors, avaleu globalment la gravetat de la por a la foscor del seu fill/a.
Gens
Moltíssima
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy