Request edit access
Kedves Hölgyem/Uram!
A Médiapiac szervezésében június 5-én kerül megrendezésre a MédiapiacON konferencia. A konferencián az egyik vendégtéma a városmarketing. A város szekcióban fókuszban a smart város, a városmárka, a fenntartható város, illetve a városmarketing aktuális kérdései, de itt kerül sor 2019. június 5-én, 16 órakor a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Díjának ünnepélyes átadására is.

Kérjük, a workshopon való részvételhez, az alábbi űrlapot töltse ki.

Azok, akik idén nem pályáztak a Városmarketing Díjra vagy nem töltötték ki a desztináció-életciklus kérdőívet a szekción 12.000 Ft+ Áfa összegért tud részt venni, mely a szakmai előadásokon való részvételt, az előadásanyagok jegyzeteit,  illetve egy kávészünetet tartalmaz. A sikeres regisztrációról visszaigazolást küldünk.

A workshopra 2019. június 3. 12.00 óráig -ig lehet jelentkezni.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Részt kívánok venni:
Jelentkező neve *
Titulus *
Cégnév *
Számlázási cím
Adószám
Telefonszám *
Email *
Köszönjük, hogy jelentkezett!
Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Magyar Marketing Szövetség kezelje és a MédiaPiac konferencia szervezőinek átadja. Továbbá elfogadja a jelentkezést a MédiaPiac konferencia Városmarketing szekciójára, melyről számlánkat az Ön által megadott  névre és címre fogjuk kiállítani.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy