Request edit access
Înscriere voluntari EUROSFAT 2019
EUROPULS are plăcerea de a vă invita la cea de-a 7-a ediție a Forumului EUROSFAT, cel mai mare forum anual de afaceri europene din România. Forumul este un proiect bazat pe valorile europene ale democrației, implicării civice și dialogului deschis și reprezintă oportunitatea perfectă de a dezbate cele mai actuale subiecte la nivel european, național și regional, angrenând în dezbateri actori și reprezentanți politici la nivel local, național sau internațional, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În ziua de 12 aprilie, forumul va fi deschis de o sesiune plenară ce va fi completată de 9 conferințe, seminarii, mese rotunde și momente culturale în domeniul afacerilor europene. La sesiunea plenară veți putea dezbate cu candidații la Parlamentul European din fruntea principalelor grupuri politice din România care sunt prioritățile lor europene. După plenara de deschidere, vă invităm să participați la cele 8 dezbateri tematice la care veți putea întâlni înalți reprezentanți ai instituțiilor europene, candidați români la alegerile europarlamentare, primari ai principalelor orașe din România, reprezentanți ai Guvernului și Parlamentui României.

Dacă vrei să te întâlnești cu lideri politici și decidenți europeni, dacă vrei să muncești împreună cu experții Europuls și dacă vrei să iei parte la organizarea celui mai mare forum de afaceri europene din România, te așteptăm alături de noi în echipa EUROSFAT 2019!

Nume și prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Organizație/ instituție de învățământ *
Your answer
De ce îți dorești să fii voluntar la EUROSFAT 2019? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service