Request edit access
Инфо сесија - Законските прописи од областа на животната средина, постапување со отпад од електрична и електронска опрема во функција на развој, унапредување и конкурентност на компаниите, 15.03.2018, хотел ТЦЦ Гранд Плаза (Тафталиџе), Скопје
Име и презиме *
Your answer
Компанија *
Your answer
Телефонски контакт *
Your answer
е-маил *
Your answer
Членка на Комора *
Your answer
Локација на претпријатието (плански регион) *
Дејност *
Големина на компанијата *
Година на основање *
Your answer
Наведете прашање или тема која ви е од интерес и која би сакале да биде опфатена на информативниот настан
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service