Request edit access
Edit-a-thon: Drejtësia Tranzicionale në Kosovë
Edit-a-thon "Drejtësia Tranzicionale në Kosovë" është maratonë e shkrimit të artikujve në Wikipedia që ka për qëllim të mbledhë redaktues të rinj apo me përvojë për të shkruar në lidhje me temën e drejtësisë tranzicionale dhe ngjarjeve të luftës së fundit në Kosovë. Të gjithë janë të mirëseardhur për pjesëmarrje por inkurajohen sidomos studentë dhe ekspertë të fushës.

Sesioni i trajnimit mbahet me datën 10 dhjetor në ora 17:30, ndërsa edit-a-thon mbahet në datat 14 dhe 15 dhjetor në Prishtina Hackerspace.


Përvoja në shkrimin e artikujve të Wikipedia nuk është e nevojshme, mjafton entuziazmi juaj për të kontribuar.


Emri dhe mbiemri *
Your answer
E-mail *
Your answer
Numër kontaktues *
Your answer
Çfarë ju shtyn të merrni pjesë? *
Your answer
Për çfarë teme dëshironi të shkruani?
Nëse nuk e dini ende, mund të vendosni më vonë.
Your answer
A keni laptop? *
Nëse po, luteni ta merrni me vete.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy