Request edit access
Preinscriere la tura Passau - Viena. Valea Dunarii Austriece pe pista EuroVelo
Salut,

Ai ajuns pe pagina de pre-inscriere la tura de amatori cea mai lunga de anul asta.: 329 de kilometri. 31 august.- 6 septembrie.

E totusi o tura relaxata, intinsa pe o saptamana, cu pedalat si explorare. Cu bicicleta pe cea mai mare parte, dar si cu un pic de vapor, cu castele si manastiri medievale. Vom merge 60-80 de km pe zi, DOAR pe piste de bicicleta, fara niciun trafic auto.

Aici e traseul:

https://www.strava.com/routes/23662680

Ce organizam noi: tot ce tine de Austria, inclusiv cazarile si asistenta pe parcurs, cu o masina cu bagaje si interventii tehnice si pentru cei obositi. Niciun rucsac de carat! De asemenea tot noi ducem si aducem bicicletele din Austria, cu camionul.

Ce organizati voi: transportul cu avionul sau masina pana in Austria, fiecare cum isi doreste.

Practic, de transportul participantilor pana la start se ocupa fiecare in parte. Ne vedem in Passau in 31 august si ne despartim in Viena, in 6 septembrie, cand predam bicicletele inapoi la camion. La fel cum am facut anul trecut in Franta, pentru cei care au fost.

Inca nu avem bugetul, dar il vei primi pe mail si te vei decide atunci daca vrei sa ne insotesti. Pana atunci, aceasta preinscriere ne va ajuta sa dimensionam cererea de cazari in locatii.

Sa ne vedem cu bine,

Lucian & Echipa de organizare
Email *
Nume *
Prenume *
Sunt de acord cu colectarea adresei de e-mail in scopul comunicarii din partea organizatorilor a informatiilor despre Cu Bicicleta la Mare 2020 ( https://cubicicletalamare.com/gdpr/ ) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy