Request edit access
Апликација за учество: „Перспективите на македонските избори“ - конференција на ЦИВИЛ за изборни реформи
Скопје, 25 септември, 12-16 часот, хотел Континентал, Кристална сала
Со пополнување на овој формулар, аплицирате за учество на Конференцијата. Пријавата е лична и не може да се пренесе на друго лице што не ја пополнило пријавата. Со пријавата не значи дека апликацијата е прифатена. Ве молиме, пополнете ја апликацијата со точни податоци, бидејќи на еден од контактите наведени во оваа апликација ќе пристигне информација дали е прифатена апликацијата за учество.
Апликацијата се однесува и на сите заинтересирани за присуство, како и на оние што сакаат да имаат излагање или презентација до 5 минути на Конференцијата.
Сите присутни ќе имаат можност за поставување прашања и коментари во траење од 1 минута во делови одредени за тоа.
Програмата на Конференцијата ќе биде објавена на 19 септември на медиумската платформа на ЦИВИЛ.
За повеќе информации, обратете се на 02/5209176, monitoring.civil@gmail.com.
Име и презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
Вие сте од: *
Назив на партијата/институцијата/организацијата/медиумот од каде што доаѓате *
Your answer
Позиција/професија *
Your answer
Се пријавувам:
Резиме (доколку се пријавувате за говор/презентација)
Your answer
Доколку имате некое прашање уште сега, повелете, поставете го:
Your answer
Сакам да учествувам само со писмен прилог што го отстапувам бесплатно за објавување на медиумската платформа на ЦИВИЛ и кој ќе биде достапен на денот на Конференцијата. (ЦИВИЛ го задржува правото да не го објави прилогот)
Белешка
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service