Request edit access
Пријава за учество на обуки за граѓански организации
Пријава за учество на обуки за граѓански организации за јакнење на капацитетите за мониторниг, лобирање и застапување во рамки на проектот „Ефективен механизам за граѓанско учество“ финансиран од Проектот на УСАИД за граѓанско учество.
Име на организација *
Општина *
Година на регистрација на организацијата *
Број на активни членови во организацијата *
Опишете го искуството на организацијата во спроведување на активности за мониторинг и застапување *
Опишете ја мотивацијата на вашата организација да се вклучи во активности за мониторинг и застапување на локално ниво (максимум 300 зборови) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy