Request edit access
Sol·licitud d'incorporació
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Benvolguda Sra. Degana del Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya, prego prengui nota de les meves dades per tal de sol·licitar formalment la meva incorporació al Col·legi *
Captionless Image
MM
/
DD
/
YYYY
Dades personals
Nom i Cognoms: *
Adreça: *
Codi Postal: *
Població: *
Província: *
DNI/NIE: *
Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon:
Mòbil: *
E-Mail: *
Usuari Twitter:
Usuari Instagram:
Dades bancàries (IBAN)
Introduir el número IBAN més els 20 dígits.
ES
Formació
*
Required
En cas d'"Altres", especificar
Dades professionals
Situació professional
Clear selection
Nom empresa:
Sector:
Càrrec:
Adreça:
Codi Postal:
Població:
Província:
Telèfon:
E-mail:
Dades pel Col·legi
Rebre la informació en: *
Required
Declaració
Declaro que les dades que es detallen en aquest formulari i les facilitades al Col·legi són el reflex de la meva trajèctoria professional.
Nota legal
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES COL·LEGIATS

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Col·legi del Màrqueting, la Comunicació,la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya(Q0801011H), Gran Via de les Corts Catalanes, 672 - Crec Coworking - 08010 Barcelona ( BARCELONA ) - dades@colpublirp.com,

FINALITATS DEL TRACTAMENT: Per al compliment de les potestats del Col·legi i oferiment dels serveis als col·legiats: Alta, registre i gestió de col·legiats, control dels requisits d'accés, gestió de quotes, desenvolupament de la facultat disciplinària en l'ordre professional i col·legial, intervenció en les qüestions que, per motius professionals, se suscitin entre els col·legiats, emissió de certificacions i acreditacions relacionades en l'exercici de potestats juridicopúbliques, gestió i control de la biblioteca, enviament de comunicacions i ofertes formatives i de serveis d'interès per al col·legiat, inclusivament per mitjà de l'adreça de correu electrònic que ens faciliti. Publicació de les seves dades professionals en el directori públic del col·legi.

LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE DADES: Llei 2/1974, de 13 de febrer, sobre Col·legis Professionals. Estatuts i Reglament de Règim Interior. Alta del col·legiat i interès legítim a remetre-li informacions comercials d'interès per al nostre àmbit. Publicació de les seves dades: art. 10 de la Llei 25/2009 (Llei Ómnibus).

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES: Consell General de l'àmbit (Llei 2/1974, de 13 de febrer, sobre Col·legis Professionals). Aquells organismes i entitats davant els quals sigui necessari identificar als col·legiats i altres cessions legals. Les seves dades professionals i el núm. de col·legiat seran públics en el directori de professionals del Col·legi.

CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES: Durant l'alta en el Col·legi i, un cop finalitzada, durant els terminis exigits per llei per atendre eventuals responsabilitats.

DRETS: Pot oposar-se als enviaments informatius i exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se a les dades del responsable. En cas de divergències, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.aepd.es).

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Colpublirp. Report Abuse