Request edit access
Jelentkezés a Campus Tréning programra
Kedves Érdeklődő, BME-s hallgató!

Ezen az űrlapon jelentkezhetsz a Campus Tréning szabadtéri programjaira, így biztosítva a részvételedet.

A program hátralévő időpontja és helyszínei:
2019. szeptember 23. Hétfő délután 14:00 - 16:00 Helyszín: "K" épület előtti füves tér a Könyvtár és "K" épület között

A program eső esetén szeptember 23-án és 30-án kerül megrendezésre, ha az időjárás engedi.
A regisztrált résztvevőket értesíteni fogjuk az esetleges változásokról.

A Campus tréning során hallgatótársaiddal együtt szerezhetsz egy-egy témában saját élményt és alakíthatod tapasztalattá. A trénerek segítik a tanulási folyamatot a csoportban.

Élményekben gazdag, jó tanulást kívánunk!

A Szervezők
HSZI

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*** Adatvédelmi tájékoztató ****

Az itt megadott információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. Az adatok egy jelszóval védett számítógépen kerülnek tárolásra a rendezvény befejezéséig. Ezt követően az azonosításra alkalmas információkat töröljük. A számítógéphez a HSZI (R épület II. szint) tréningekkel foglalkozó munkatársai férhetnek hozzá.

Az adatgyűjtés célja, hogy gördülékenyebbé tegyük a Campus Tréning szervezését: ezekkel biztosítjuk, hogy a tréningkereteknek megfelelő létszámú csoport jelenjen meg, az érdeklődők értesítést kapjanak az esetleges változásokról.
A megadott adatokból a statisztikákat hozunk létre, melyekben név, illetve bármilyen személyazonosításra alkalmas információ nélkül foglaljuk össze a program látogatottságát.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom, és folytatom a jelentkezés kitöltését. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service