Request edit access
Aanmeldformulier Into the Grave 2019
Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor Into the Grave 2019. (Let op er zijn 4 onderdelen)

Voordat je dat doet willen/moeten we je wijzen op een aantal zaken die van belang zijn bij het werken op een festival. Daarom willen we je vragen om eerst het VRIJWILLIGERSREGLEMENT goed te lezen. Deze vind je terug op de website onder het kopje “Vrijwilligers”. Bij een ingevuld formulier gaan we er vanuit dat je op de hoogte bent van deze regels en hiermee akkoord gaat. Belangrijkste is dat je in het bezit bent een geldig identiteitsbewijs en minimaal 18 jaar oud bent als je achter de bar wil werken.

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen gebruikt voor en door de organisatie LoudNoise.

Aangezien het nog even duurt voordat Into the Grave begint, kan het even duren voordat je een reactie krijgt. Als je binnen een week echter nog geen bevestiging hebt gekregen van je aanmelding, mag je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.

LET OP! een ontvangstbevestiging is GEEN bevestiging dat je ook echt op het rooster staat. We wachten nog even met het inroosteren, omdat er nog veel kan veranderen in jullie plannen(stuur ons alsjeblieft even een e-mail als dit zo is).
Je krijgt een aparte e-mail zodra je ook daadwerkelijk staat ingeroosterd.

Mocht je vooraf of na het invullen van het formulier vragen hebben, dan horen we dat heel graag. Je kan dan contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Dorien Padding via het e-mailadres itgvrijwilligers@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Dorien Padding & Suze Bonnema
Vrijwilligers Coördinatie Into the Grave

Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Shirtmaat (Géén girlies) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service