Request edit access
Anmälan till julmarknaden 2019
Julmarknad på Västerbottens museum 7 - 8 december 2019
För- och efternamn: *
Your answer
Företagsnamn: *
Your answer
Vi är flera som kommer att sälja tillsammans, övriga försäljare är (namn och företagsnamn):
Your answer
Tiosiffrigt personnummer/organisationsnummer: *
Endast fakturamottagares uppgifter krävs:
Your answer
Komplett faktureringsadress: *
Komplett adress för fakturering, gatuadress och postnummer.
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
Epostadress: *
Observera att när du gör denna anmälan sparas dina uppgifter hos oss. Du kan när som helst begära att de tas bort eller rättas genom att skicka ett epostmeddelande till: julmarknad@vbm.se. Läs mer på www.vbm.se/museet-och-gdpr. Vi använder epostadressen till utskick och information om julmarknaden.
Your answer
Vi har deltagit tidigare år: *
Att önska samma marknadsplats som tidigare år är ingen garanti att denna tilldelas er. Tilldelad marknadsplats går inte att överklaga.
Required
Vi önskar sälja följande varor: *
Bilder på produktexempel skickas till julmarknad@vbm.se, ange vilket företag/namn bilderna hör ihop med.
Your answer
Vi önskar plats under tak med bord 80*180cm á 1500kr. *
Obs! Dessa platser motsvarar inte 3*3 m som utomhusplatserna utan endast bordsstorleken.
Required
Vi önskar marknadsplats utomhus 3*3m á 1500kr. *
Required
Vi önskar hyra marknadsstånd med tak á 400kr. *
Vi accepterar hyresvillkoren av marknadsstånd, som går att läsa i julmarknadens regler i slutet av formuläret. Marknadsståndens skiva mäter 80*180cm
Required
Vi önskar lampa till vårt marknadsstånd (ingår i priset). *
Required
Vi önskar marknadsplats på bondgården inkl. museets marknadsstånd á 1900kr
Läs mer om bondgården i slutet av anmälningsformuläret.
Extra eluttag utomhus (max 2300w) á 400kr.
Vi kan inte tillhandahålla extra el till alla platser. Ditt elbehov kan styra om du får plats och vilken plats du får.
Vi önskar hyra Tegsstugan för 6000kr.
Observera att Tegsstugan inte är handikappanpassad, det får inte göras någon åverkan alls på byggnaden. Befintlig el i stugan och ved till den öppna spisen ingår. I övrigt går det inte att göra några tillägg. Platsen är unik som enda uppvärmda plats. Den delas ej med andra utställare.
Ange den utrustning som kräver ström samt strömstyrka/effekt du önskar använda. *
Om du under marknaden använder utrustning som ej angetts kan du bli ombedd att koppla ur den, alternativt debiteras extra för elen. OBS endast IP 44 eller högre tillåtet (avsedd för utomhusbruk). Ditt elbehov påverkar vilken plats som är möjlig att tilldela dig vid marknaden.
Your answer
Vi önskar platsen redan innan julmarknadshelgen för förberedelser (dock tidigast torsdag 5/12). *
Required
Övrig information till arrangörer:
Your answer
Hantering av personuppgifter (GDPR) *
Genom att skicka den här anmälan godkänner jag att de personuppgifter jag lämnat om mig behandlas av Västerbottens museum. Min anmälan kan komma att arkiveras tillsammans med personuppgifterna. Delar av personuppgifterna så som namn kan komma att delas till tredje part.
Required
Vi är införstådda med och accepterar julmarknadens reger. *
Required
Julmarknadens regler:
Sista anmälningsdagen för julmarknaden 2019 är den 1 september 2019. Alla anmälningar granskas av vårt kvalitetsråd innan besked skickas ut, efter den 9 september. Vi tar endast emot anmälningar som ifyllts via webbformulär. Glöm ej att skicka bilder på produktexempel till julmarknad@vbm.se

Julmarknaden varar 11.00 - 16.00 båda dagarna. Ingen ihop packning får ske före 16.00 någon av dagarna. Du som utställare har ansvar att själv ta hand om skräp och slänga detta i container på baksidan av museets huvudbyggnad. Vid de fall detta inte görs och museipersonal i efterhand tvingas ta hand om skräp debiteras utställare en städavgift om 1000:- i efterhand .

Om utrustning utöver vad som angetts och godkänts i ansökan används under pågående julmarknad har museets personal rätt att ta bort denna, alternativt debitera utställare i efterhand till en kostnad om 1000:-.

Bilar ska parkeras på angivna utställarparkeringar, endast ett fordon per utställare på julmarknadsområdet. Parkeringsbiljett hämtas ut i utställarloungen på sidan av Egilhallen från kl 8.00

Kostnad för marknadsplats och eventuella extrakostnader skall vara museet tillhanda enligt faktura som skickas digitalt. Har inte betalning inkommit i tid tillfaller platsen en annan sökande.

Tänk på att vi vill att julmarknaden på Västerbottens museum ska ha en gammeldags prägel. Syntet och plast ska endast användas för att skydda produkterna vid snö och regn. Blinkande ljusslingor är inte tillåtet.

Västerbottens museum kommer att använda den information du uppger i anmälan som underlag till informationsmaterial för besökare.

Bondgården:
På bondgården är du helt omgiven av museibyggnader och vi vill gärna bevara den känsla byggnaderna skänker ytan. Därför får endast museets marknadsstånd finnas på platsen
Vid dåligt väder (regn/snö) är det ok att täcka marknadsståndet med skyddande plast förutsatt att plasten läggs under marknadsståndets tak.

Hyra av marknadsstånd:
Hyrestagaren ansvarar för samtliga hyrda marknadsstånd under hyrestiden och är skyldig att ersätta alla skador/tappade delar till fulla varuvärdet. Förstört/ersatt material tillfaller inte kunden utan stannar i uthyrarens ägo. Det är ej tillåtet att göra tillbyggnader på marknadsståndet. Det är ej heller tillåtet att sätta spik och skruv i marknadsståndet.

Avbokning/avhopp:
Bekräftelse av deltagande skall ske senast 2 månader före julmarknadens första dag (i år 20191007). Avbokning senare än 1 månad innan arrangemanget debiteras med 50% av priset. Avbokning senare än 2 veckor innan arrangemanget debiteras 75% av priset. Avbokning samma vecka debiteras 100% av priset. Vid sjukdom krävs läkarintyg.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service