Request edit access
Motomarvel Téli Edzőtábor 2019 - Online Jelentkezési és Regisztrációs Űrlap
Edzőtábor Részletei
MOTOMARVEL TÉLI FELKÉSZÍTŐ EDZŐTÁBOR GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK 2019. FEBRUÁR 15. - 17. KÖZÖTT AZ ORSZÁG EGYIK LEGNÉPSZERŰBB EDZŐTÁBORÁBAN A LEGENDÁS MÚLTRA VISSZATEKINTŐ MÁTRAHÁZI EDZŐTÁBORBAN!

A tábort ajánljuk terep-, gyorsasági motorosoknak; quadosoknak és mindenkinek, aki szeretné megalapozni a 2019-es szezonjának sikerét. Az edzőtábor során saját testsúlyos edzések; kondicionális-, súlyzós edzések, egyensúlyérzék/ügyességet fejlesztő gyakorlatok, mentális/teljesítő képességek fejlesztésére alkalmas feladatok segíti és támogatják, majd a sportolók felkészítését. A tábort Nátó Csaba a Motomarvel alapítója, motocross trénere vezeti.

>>> A TÁBOR HELYSZÍNE

MÁTRAHÁZI EDZŐTÁBOR
3233 Mátraháza, Kékes-alja út 3.

Az edzőtábor nagyjából 700 méteres magasságban fekszik a Mátra hegyei között, mintegy 10 kilométerre Gyöngyös központjától, és mindössze 2 kilométerre Kékestetőtől, az ország legmagasabb csúcsától. Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb edzőtábora a sportolók rendelkezésére áll.

>>> TÁBOR IDŐTARTAMA

2019. FEBRUÁR 15. (péntek) 16:00-tól - 2019. FEBRUÁR 17. (vasárnap) 16:00

>>> TÁBOR TEJES DÍJA

Azoknak, akik részt vesznek a foglalkozásokon:

- GYEREKEKNEK (18 ÉVEN ALUL): 38.620 Ft
- MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYPROGRAM TAGJAINAK 10% KEDVEZMÉNY: 34.760 Ft

- FELNŐTTEKNEK (18 ÉV FELETT): 39.500 Ft
- MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYPROGRAM TAGJAINAK 10% KEDVEZMÉNY: 35.550 Ft

DÍJAZZUK A HŰSÉGED, HA MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK TAGJA VAGY: Az edzőtábor teljes képzési díjából 10 % kedvezményt biztosítunk Neked.

Azoknak a személyeknek, akik nem vesznek részt a foglalkozásokon, edzéseken (pl. csak kísérők, szülők) a tábor díja csak a szállást, idegenforgalmi adót és az étkezést tartalmazza. HA KÍSÉRŐLÉNT SZERETNÉL JÖNNI, KÉRJÜK KÜLÖN JELEZNI, A +36 70 278 89 52 TELEFONSZÁMON VAGY AZ INFO@MOTOMARVEL.COM E-MAIL CÍMEN ÉS MEGKÜLDJÜK RÉSZEDRE A RÉSZVÉTELI DÍJAT.


>>> MIT TARTALMAZ EZ AZ ÁR?
(FONTOS, HOGY EZEK AZ ÁRAK ATTÓL FÜGGŐEN CSÖKKENHETNEK, AHOGY AZ ALÁBBI ONLINE REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPON BEJELÖLÖD, HOGY PL. CSAK EGY ÉJSZAKÁT TÖLTESZ A TÁBORBAN VAGY ESETLEG AZ ÉTKEZÉSI IGÉNYED NEM TERJED KI MINDENRE.)

> Az ár tartalmazza a mátraházi edzőtáborban a szállást két éjszakára és 18 éven felülieknek a 440 Ft/éj idegenforgalmi adót
> A gyakorlati foglalkozások, edzések, oktatások árát
> A február 15-i napra (vacsora), 16-i napra (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora menü rendszerben), 17-i napra (svédasztalos reggeli, ebéd menü rendszerben) - ez az alábbi online űrlapon jelölhető
> A tábornapokon készült fotó és videó anyagokat

A táborra való jelentkezés és a részvétel megerősítésének előfeltétele az alábbi regisztrációs űrlap kitöltése és a regisztrációt követő kapcsolatfelvétel után a helyedet bebiztosító teljes tábordíj átutalással történő kifizetése cégünk a MotoMarvel (Nátó Csaba) bankszámlájára. A tábordíjról kiállított számla a regisztrációs űrlapon megadott címre kerül postázásra.

Amennyiben a regisztrációt és a visszaigazolt jóváhagyást követően 3 napon belül a tábordíj átutalása nem történik meg, a jelentkezés törlésre kerül. FONTOS! AZ EDZŐTÁBOR 10 FŐS LÉTSZÁM FELETT KERÜL MEGTARTÁSRA! Ha a szervező (MotoMarvel) valamely okból kifolyólag lemondja a tanfolyamot, a tábordíj összege visszatérítésre kerül. Továbbá, ha a résztvevő saját okból kifolyólag nem jelenik meg a képzésen, a MotoMarvel nem téríti vissza a tanfolyamra befizetett összeget.

A jelentkezés a regisztráció során megadott személyes adataidat a MotoMarvel bizalmasan kezeli és az adataid védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el és megóvja a személyes adataidat. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

Kövesd facebook oldalunkon külön, erre a képzésre létrehozott eseményünket:
https://www.facebook.com/events/325750818020419/

Felmerülő kérdés esetén keress Minket elérhetőségeinken:
www.motomarvel.com
info@motomarvel.com
+36 70 278 89 52

NÉV *
Your answer
LEVELEZÉSI/SZÁMLÁZÁSI CÍM (Kérjük, az(okat) a címe(ke)t megadni, ahova a számlát kiállíthatjuk és postázhatjuk!) *
Your answer
TELEFONSZÁM *
Your answer
E-MAIL CÍM *
Your answer
RÉSZTVEVŐ SZÜLETÉSI DÁTUMA *
MM
/
DD
/
YYYY
MOTOMARVEL TÖRZSVÁSÁRLÓ VAGYOK! *
SZÁLLÁS: KÉRJÜK, JELÖLD MEG, HOGY MELY ÉJSZAKÁKAT TÖLTÖD VELÜNK A TÁBORBAN! *
Required
ÉTKEZÉS: KÉRJÜK, JELÖLD MEG, HOGY MELY NAPOKON SZERETNÉD IGÉNYBE VENNI A SVÉDASZTALOS REGGELIT! *
Required
ÉTKEZÉS: KÉRJÜK, JELÖLD MEG, HOGY MELY NAPOKON SZERETNÉD IGÉNYBE VENNI AZ EBÉDET (MENÜ RENDSZERBEN)! *
Required
ÉTKEZÉS: KÉRJÜK, JELÖLD MEG, HOGY MELY NAPOKON SZERETNÉD IGÉNYBE VENNI A VACSORÁT (MENÜ RENDSZERBEN)! *
Required
Van-e valamilyen életallergiád, esetleg vegetáriánus vagy-e? *
Your answer
Milyen céllal veszel részt a táborban? Mit vársz a programtól?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOTOMARVEL. Report Abuse - Terms of Service