Request edit access
Kérdőív Csíkszereda Megyei Jogú Város általános településrendezési terve és a kapcsolódó helyi szabályzó frissítésével kapcsolatban 
Az általános városrendezési terv az alapja az önkormányzaton belüli valamennyi köz- és magánberuházás jóváhagyásának. Ez az iránymutató és stratégiai dokumentum azért fontos, mert felvázolja a város következetes fejlődését a következő 10 évre. Az általános településrendezési terv és a kapcsolódó helyi településrendezési szabályzó frissítése időszerű az ebben az időszakban bekövetkezett gazdasági, társadalmi és természeti változások miatt.

A frissítési eljárás most kezdődik, amely keretében többlépcsős lakossági fórumokat szervezünk, a városlakókkal online térben, a vállalkozókkal és a szakmabeli képviselőkkel személyesen is.

Felkérjük Önt, hogy folyó év január 30-ig ossza meg velünk észrevételeit!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hol rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakóhellyel? *
Required
Név és elérhetőség -  telefonszám vagy email cím
Kérjük, írja le észrevételeit és/vagy megjegyzéseit és/vagy javaslatait a település általános rendezési terve és a kapcsolódó helyi szabályzó frissítésére vonatkozó, valamint a jelen felhívásban szereplő információkkal kapcsolatban.

Várjuk gazdasági, társadalmi, kulturális, területi, környezeti, lakhatási, közlekedési, közterületi, közművesítési és szolgáltatásfejlesztési igényeit és javaslatait, valamit külterülettel, beltelkesítéssel, nem indokolt övezeti előírással kapcsolatos építő jellegű településrendezési javaslatait!

Köszönjük!
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy