Request edit access
Identificarea nevoilor de informare pe teme europene
Perioada de programare 2021-2027 este una extrem de importantă pentru România – stat membru al UE, de aceea Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud își propune să continue activitățile din cadrul proiectului EUROPE DIRECT Bistrița pentru un nou mandat.
Pentru a furniza informații relevante diferitelor grupuri țintă, EUROPE DIRECT Bistrița lansează un sondaj privind identificarea nevoilor generale și specifice de informare pe teme europene!
Așadar vă rugam să completați acest chestionar.
Vă mulţumim anticipat pentru implicare!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Datele dumneavoastră de contact - Nume si prenume, e-mail, telefon (informațiile sunt cu caracter confidențial)*
Gen:
Clear selection
Reprezentați o persoană fizică sau juridică?
Clear selection
Dintre cele 38 de domenii de activitate ale UE prezentate mai jos, indicaţi cinci domenii de interes pentru dumneavoastră:
Stategia de transformare digitală a UE aduce beneficii întregii societăți. Va rugăm să indicați care ar fi măsurile de interes pentru activitatea dumneavoastră:
Unul din principalele Obiective de Politică ale UE este Pactul Verde European, care cuprinde domeniile de acțiune enumerate mai jos. Vă rugăm să selectați primele trei care prezintă interes pentru activitatea dumneavostră:
Care dintre acţiunile de informare redate mai jos consideraţi că ar fi mai eficiente pentru a disemina informaţii pe teme europene?
Prin ce mijloace doriţi să obţineţi informaţii pe teme europene de la centrul de informare EUROPE DIRECT Bistrița?
Care ar fi acțiunile organizate de EUROPE DIRECT Bistrița care v-ar stimula interesul pentru a participa:
Cât de frecvent ați dori să primiți informații referitoare la temele europene promovate de EUROPE DIRECT Bistrița:
Clear selection
* Datele dumneavoastră de contact
Datele de contact și informațiile prezentate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud pentru activitățile Centrului Europe Direct Bistrita, cu respectarea prevederilor Regulamentului General al UE privind Protecția Datelor - RGPD nr. 679/2016.
Prin completarea acestui chestionar cu datele dumneavoastră personale, vă asigurăm că respectăm legislația UE privind Regulamentul general privind protecția datelor.
Consimțământul dumneavoastră reflectă trecerea numelui companiei, numele și prenumele, poziția în cadrul organizației, adresa email si număr telefon. Dorim să vă asigurăm că datele personale colectate și prelucrate de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud NU sunt transmise terților în scopuri de marketing sau în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate.

NU prelucrăm datele dvs. personale printr-un proces automat de luare a deciziilor și NU creăm profiluri.

Datele de contact ale responsabililor cu protecția datelor sunt: juridic@cciabn.ro - Camera de Comerț și Industrie Bistrița
Am fost informat în legătură cu prelucrarea datelor mele personale în scopul menționat mai sus și:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy