Request edit access
NABESTELFORMULIER DVD/BLURAY/DIGITAAL EINDVOORSTELLING DE VOS DANCE STUDIO'S 2019
1 & 2 juni 2019 | HET LAND ACHTER DE REGENBOOG | Stadsschouwburg Haarlem
Email address *
Toestemming gebruik persoonsgegevens
In verband met de nieuwe Europese wet op de privacy (AVG) willen wij graag uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Uw gegevens worden alléén opgeslagen voor het correct uitvoeren van uw bestelling. Deze gegevens worden na een correcte afhandeling van uw bestelling niet meer gebruikt en zullen worden verwijderd. Wij verstrekken geen gegevens aan derden en zullen u nooit benaderen voor andere doeleinden dan deze bestelling met de opgegeven informatie. LET OP! Zonder uw toestemming kunt u helaas geen dvd/bluray of digitale link bestellen.
Naam *
WAT WIL JE NABESTELLEN?
Wij kunnen leveren in 3 verschillende formaten: DVD, Blu-Ray of Digitaal.

De voorstelling wordt opgenomen in full HD kwaliteit. Hiervan wordt, zoals vanouds, een DVD gemaakt. De kwaliteit van DVD's ligt echter lager dan de originele opnamekwaliteit. Sommige mensen zijn in het bezit van een BLURAY speler. Het voordeel van BLURAY is dat het de hoogst haalbare kwaliteit is en het een fysiek product is wat je in de kast kunt bewaren als aandenken. Wij kunnen alleen BLURAY versies leveren indien er genoeg bestellingen hiervoor binnenkomen. Als je BLURAY wil bestellen, doe dat dan ook snel, zodat wij snel weten of we de productie ook op BLURAY kunnen aanleveren.

Voor de mensen die geen dvd of BLURAY speler meer bezitten of graag de voorstelling in de hoogst mogelijke kwaliteit willen bekijken bestaat de optie om de voorstellingsfilm "on demand" te bestellen. Hier bestaat ook de optie om te downloaden. Na betaling krijg je een persoonlijke link toegestuurd. Deze link is alleen te gebruiken met jouw eigen e-mailadres en niet overdraagbaar. Voordeel van digitaal is dat je het op computer/tablet en telefoon kunt bekijken en ook kunt streamen naar mediaspelers zoals Apple TV of Google Chromecast. Ook hier kun je volop genieten van de beste beeld en geluidskwaliteit!

NB. Er wordt streng op toegezien dat er geen misbruik gemaakt wordt van de downloadfunctie. Misbruik van deze link kan resulteren in het offline halen van de downloadoptie.
MAAK EEN KEUZE
Je kunt kiezen tussen zondagmiddag -en avond. Op beide versies zullen de acts die alleen op zaterdagavond worden opgevoerd worden bijgevoegd in een extra menu!
Wat wil je bestellen? *
Meerdere keuzes mogelijk! Meer van 1 versie bestellen? Vul deze dan in bij het lege veld!
Required
AFLEVERMETHODE
Wij sturen de DVD/Blu-Ray naar je op. Hier betaal je €3,95 voor. Als je voor digitaal kiest heb je het makkelijk, want dan kun je alles binnenhalen met de computer/tablet of telefoon!
Aflevermethode *
Totaalbedrag (aantal dvd's/blurays en digitale link + eventuele verzendkosten bij elkaar opgeteld) *
BETAALMETHODE
Als je een DVD/Blu-Ray of een digitale versie bestelt moet er natuurlijk nog wel even betaald worden. Dit kan momenteel op 1 manier:

LET OP! Helaas worden wij dit jaar geconfronteerd door zeer hoge extra personeelskosten en redelijk forse bankkosten op kleine ontvangen bedragen en zijn wij genoodzaakt om een klein bedrag aan administratiekosten te berekenen voor het aanmaken, versturen en bijhouden van de betaalverzoeken om dit voor ons rendabel te houden.

Deze kosten zijn €1,- per bestelling die per bank wordt betaald.

Er kan nu alleen nog maar gekozen worden voor "betalen via betaalverzoek". Je krijgt binnen 14 dagen na jouw bestelling een betaalverzoek in de mail waarmee je direct kunt betalen. Bij ontvangst noteren wij de betaling en sturen een betaalbevestiging per mail. DIT KOST DIT JAAR DUS WEL €1,- extra per bestelling!
Betaalmethode *
Telefoonnummer *
Adres (Straat + Huisnummer) *
Bij digitale bestelling, vul in "X"
Postcode *
Bij digitale bestelling, vul in "X"
Plaats *
Bij digitale bestelling, vul in "X"
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy