Request edit access
Førstehjelp grunnkurs, høst 2017
Norske Redningshunder distrikt Oslo, Asker og Bærum, Romerike og Østfold/Follo inviterer til nytt førstehjelp grunnkurs til høsten. Kurset er et samarbeid med Oslo Røde Kors Hjelpekorps og avholdes i deres lokaler i Christian Kroghs gate 15.

Kursdatoer: 11-12 november og 18-19. november. Kurset er uten hund.

OBS!: Kun 20 plasser.

Målsetting med grunnkurset: Gi fremtidige hundeførere kunnskap om hovedtrekkene i godkjenningsprogrammene, krav til deltakelse på kurs og de grunnleggende prinsippene for opplæring av hund. Kurset skal også gi deltakeren et innblikk i hva som kreves/forventes av den enkelte for å være med i den frivillige redningstjenesten.

Les mer om innholdet i grunnkurset i NRHs godkjenningsprogram: http://www.nrh-oslo.no/files/dmfile/Godkjennings-program-201734.pdf

Du vil finne mer informasjon/dato for de andre delene av grunnkurset (teori og utmarsj) på de enkelte distrikters terminliste.

Pris og betaling: Pris: kr 1.000,-. Betales inn til NRH Oslo, Asker og Bærums konto 5083 06 45931. Merk med ditt navn og "Førstehjelp grunnkurs"

Påmeldingen er bindende. Gjeldende avmeldingsregler finnes i punkt 10 i NRH Oslo, Asker og Bærums økonomiske retningslinjer (http://www.nrh-oslo.no/files/dmfile/konomiske-retningslinjer-2016-vedtatt-18.04.20164.pdf)

Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
e-postadresse *
Your answer
Ditt fødselsår (eks 1982) *
Your answer
Hvilket distrikt tilhører du? *
Er du medlem av NRH?
Your answer
Andre kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms