Request edit access
Førstehjelp grunnkurs, høst 2017
Norske Redningshunder distrikt Oslo, Asker og Bærum, Romerike og Østfold/Follo inviterer til nytt førstehjelp grunnkurs til høsten. Kurset er et samarbeid med Oslo Røde Kors Hjelpekorps og avholdes i deres lokaler i Christian Kroghs gate 15.

Kursdatoer: 11-12 november og 18-19. november. Kurset er uten hund.

OBS!: Kun 20 plasser.

Målsetting med grunnkurset: Gi fremtidige hundeførere kunnskap om hovedtrekkene i godkjenningsprogrammene, krav til deltakelse på kurs og de grunnleggende prinsippene for opplæring av hund. Kurset skal også gi deltakeren et innblikk i hva som kreves/forventes av den enkelte for å være med i den frivillige redningstjenesten.

Les mer om innholdet i grunnkurset i NRHs godkjenningsprogram: http://www.nrh-oslo.no/files/dmfile/Godkjennings-program-201734.pdf

Du vil finne mer informasjon/dato for de andre delene av grunnkurset (teori og utmarsj) på de enkelte distrikters terminliste.

Pris og betaling: Pris: kr 1.000,-. Betales inn til NRH Oslo, Asker og Bærums konto 5083 06 45931. Merk med ditt navn og "Førstehjelp grunnkurs"

Påmeldingen er bindende. Gjeldende avmeldingsregler finnes i punkt 10 i NRH Oslo, Asker og Bærums økonomiske retningslinjer (http://www.nrh-oslo.no/files/dmfile/konomiske-retningslinjer-2016-vedtatt-18.04.20164.pdf)

Fornavn
Your answer
Etternavn
Your answer
Adresse
Your answer
Telefonnummer
Your answer
e-postadresse
Your answer
Ditt fødselsår (eks 1982)
Your answer
Hvilket distrikt tilhører du?
Er du medlem av NRH?
Your answer
Andre kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms