Request edit access
Szeretettel üdvözöljük az MPPPOT XVII. Országos Kongresszusának résztvevői jelentkezési felületén!
Étek - Vétek - Fogyasztás. Táplálkozás, táplálás és a reguláció nehezítettségei - a perinatális időszak jelentősége, lehetőségei és hosszú távú hatásai


A Kongresszus időpontja: 2020. február 21-22. (péntek-szombat)

Helyszín: Benczúr Hotel Budapest

Cím: 1068. Budapest, Benczúr utca 35.ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezési íven elkért adatok az MPPPOT 2020-as Kongresszusára jelentkezőkkel való kapcsolattartást, illetve a Konferencia gördülékeny lebonyolítását szolgálják. Az adatok informálják a Konferencia szervezőit a megfelelő előkészületek megtételéhez, illetve hozzájárulnak az MPPPOT által szervezett esemény statisztikai jellegű elemezhetőségéhez - mint nem, foglalkozás. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, az Ön engedélye nélkül harmadik fél számára nem adjuk ki, továbbá az Ön kérésére az adatokat megváltoztatjuk, pontosítjuk, töröljük rendszerünkből. Ez irányú kérését az mpppot@gmail.com címre küldött levélben teheti meg elektronikus úton.


AKKREDITÁCIÓS IGAZOLÁS

A Kongresszus akkreditáltatása folyamatban van.

Részvételi igazolás igénylése esetén kérjük, töltse ki figyelmesen az erre vonatkozó 6-7-8-9-10 kérdéseket is. Amennyiben Ön nem igényel igazolást, kérjük hagyja a 6-7-8-9-10 kérdéseket figyelmen kívül! Továbbá, ha Ön orvos, vagy pszichológus, elegendő ezek közül csak a 6-os kérdésre válaszolnia.

Figyelem! Az igazolást a második nap végén áll módunkban kiadni, amennyiben az igénylő a Konferencia mindkét napján jelen volt.


EBÉD

A Kongresszus két napjára meleg ebéd igényelhető. Részletekért kérjük, hogy a helyszínen, a regisztrációs pultban dolgozó Sárga Angyaloknál érdeklődjön!


FOGADÁS

Szeretettel várjuk valamennyi résztvevőnket 2020. február 21-én, pénteken az utolsó előadás után kezdődő fogadásunkon, amelyet a Kongresszus helyszínén tartunk, és amelynek árát, a kongresszusi belépők tartalmazzák!


PARKOLÁS

A hotel saját parkolójában a nappali parkolás 1800 Ft, az éjszakát is magában foglaló 24 órás parkolás 4000 Ft.


REGISZTRÁCIÓS DÍJ

A regisztrációs díj tartalmazza: tudományos előadásokon és egy workshopon való részvételt, programfüzetet, kávészüneti ellátást (saláta, pogácsa, kávé, tea), igény szerint akkreditációs igazolást, egyes esetekben a 2020-as évre vonatkozó Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság tagdíját, illetve minden résztvevő számára a pénteki kongresszusi napot záró fogadást. A regisztrációs díjról számlán az étkezés (kávészüneti ellátás) külön sorban lesz feltüntetve.


SZÁMLÁZÁS és UTALÁS

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha az Ön által utalt regisztrációs díj bankszámlánkra beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban. Amennyiben befizette a Kongresszus díját és mégsem tud eljönni, sajnos a jegy árát visszatéríteni nem áll módunkban, azonban jegye egy harmadik fél számára átruházhatóvá válik.

"Early Bird" akciók és "Teljes árú 2 napos" jegyek vásárlása esetén pdf formátumban küldjük ki Önnek a számlát, míg napijegy, diák, vagy nyugdíjas jegyek esetében a helyszínen állítjuk azt ki.

Amennyiben számlázási adatai eltérnek személyes adataitól, kérjük, hogy a kérdőívben a számlázási adatokat is legyen szíves megadni!

Az MPPPOT számlaszáma: ERSTE BANK 11649001-07912700-49000007
Számla tulajdonos: MPPPOT
Közlemény: az Ön neve és "MPPPOT2020"


TAGDÍJ

Az MPPPOT 2020-es évre vonatkozó tagság feltétele a "Belépési Nyilatkozat" kitöltése, díja 5.000 Ft / fő. Az összeget mindkét "Early Bird" és a "Teljes árú belépő mindkét napra" automatikusan TARTALMAZZA. Ha még nem töltötte ki a Belépési Nyilatkozatot és csatlakozni kíván, azt az alábbi linken teheti meg:

http://goo.gl/forms/VrvSMhm0Ko
Bármilyen felmerülő kérdés, észrevétel esetén, kérjük, írjon az mpppot@gmail.com e-mail címre!

Szeretettel várjuk érdeklődését, jelentkezését!


A Kongresszus fő támogatója az Eisberg Hungary (http://www.eisberg.hu/), médiatámogatója a Mindennapi Pszichológia.
1. Vezetéknév *
Your answer
2. Keresztnév *
Your answer
3. E-mail cím *
Your answer
4. Szakképesítés és foglalkozás *
Your answer
5. Akkreditációs igazolást kérek *
6. Működési - ennek hiányában alap - nyilvántartási száma (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
7. Szakmacsoport és szakképesítések (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
8. Születési neve (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
9. Születési helye és ideje (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
10. Anyja születési neve (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
11. Regisztrációs díj *
12. Számlázási név (Amennyiben eltér személyes adataitól. Figyelem! Csak a befizető nevére tudunk számlát kiállítani! Igény szerint díjbekérőt tudunk küldeni.)
Your answer
13. Számlázási cím *
Your answer
14. Szerepelni kíván a Konferencia absztraktfüzetének kontaktlistájában? (Név, foglalkozás, e-mail cím) *
15. Hozzájárul, hogy az MPPPOT hírlevél formájában tájékoztatást küldjön főbb híreiről, éves eseményeiről, szakmai rendezvényeiről? *
16. Egyéb megjegyzés, igény, kérdés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service