Request edit access
Život na vodi - prijava na radionice
Udruge Kino klub Sisak i Zeleno Zlato provode projekt pod nazivom "Život na vodi" koji je odobren od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Cilj projekta je pružiti mladima iz Siska i Petrinje mogućnost aktivnog druženja na rijeci Kupi i usvajanje novih znanja, stavova i vještina.

Program aktivnog druženja u prirodi sastoji se od 4 radionice:
1. digitalna fotografija
2. obrada videa i montaža
3. snalaženje na vodi
4. boravak u prirodi

Radionice su zamišljene kao dvodnevni program.

Prvi dan polaznici će se upoznati s pojmovima obrade digitalne fotografije i videa, korištenjem kanua kao najjednostavnijeg riječnog plovila, sigurnosnim mjerama prilikom spuštanja kanuima rijekom Kupom te sa konceptom boravka u prirodi na način da se iza sebe ostave samo "tragovi svojih stopala".

Drugi dan, polaznici će koristiti sportske vodootporne kamere, fotografirati, snimati, spuštati se rijekom Kupom od Vurota nizvodno i boraviti u prirodi. Prijevoz do Vurota bit će osiguran autobusnom linijom.

Nakon popunjavanja upitnika, oformit će se grupe polaznika (15-20) te ćete biti pravovremeno obaviješteni o terminu radionica.

Svojim popunjavanjem upitnika jamčite za istinitost navedenih podataka, koji će biti isključivo korišteni za potrebe ovog projekta.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Broj mobitela *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Škola *
Razred *
Željeni termin pohađanja radionica *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy