Request edit access
Înscriere Academia dpIT 2020
Ne bucurăm că îți dorești să investești timp în dezvoltarea ta personală și îți dorești să participi la activitățile din cadrul programului ”Academia dpIT” ediția 2020.
Pentru a fi selecționat, te invităm să completezi formularul de mai jos, iar dacă te încadrezi cerințelor activităților pe care le presupune participarea la acest program, te vom contacta pentru un interviu.
Email address *
Despre Asociația DpIT
Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT susține educația și dezvoltarea tinerilor în IT prin programe gratuite de practică și mentorat, training-uri, concursuri și expoziții. Academia DpIT, programul de referință al organizației (lansat în urmă cu 6 ani la Cluj), ajută liceenii să transforme o simplă idee într-un proiect şi, mai departe, într-un model de business. Prin parcurgerea acestui program, elevii au posibilitatea de a explora domeniul tehnologiei, prin interacțiune directă cu responsabilități reale și mediul de lucru dintr-o companie, experimentand astfel munca în echipă, asumarea de roluri, fiind incurajați să gândească inovativ și să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy