Request edit access
Pyetësor për nënat
Ky është një pyetësor për nënat dhe mënyrat e ushqyerjes së fëmijëve të tyre. Me perfundimin e tij do te perzgjidhen 3 fituese te rastesishme online, live ne llogarite tona (instagram pernenat.al) te cilet do te perfitojne 5.000 leke te reja kupon per te shpenzuar me produkte te bebesh si: drithera; pelena, letra te lagura, kopeta gjiri, lengje lares, zbutes per bebe dhe termometer uji. PACI FAT!!!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy