Request edit access
Szeretettel üdvözöljük az MPPPOT XVII. Országos Kongresszusának előadói jelentkezési felületén!
Étek - Vétek - Fogyasztás. Táplálkozás, táplálás és a reguláció nehezítettségei - a perinatális időszak jelentősége, lehetőségei és hosszú távú hatásai

A Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság 2020. február 21-22-én tartja 17. Országos Kongresszusát. Szeretettel várunk a Kongresszusra további, a témához kapcsolódó előadás- és műhely bemutatkozást, amelyet ennek az űrlapnak a kitöltésével juttathat el Hozzánk.

Jelentkezési határidő: 2019. november 30. éjfél

Az előadás elfogadásáról a Szervező Bizottság 2019. december 15-ig hozza meg döntését, amelyről minden esetben értesítőt küldünk.ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezési íven elkért adatok az MPPPOT 2020-as Kongresszusára jelentkezőkkel való kapcsolattartást, illetve a Konferencia gördülékeny lebonyolítását szolgálják. Az adatok informálják a Konferencia szervezőit a megfelelő előkészületek megtételéhez, illetve hozzájárulnak az MPPPOT által szervezett esemény statisztikai jellegű elemezhetőségéhez - mint nem, foglalkozás. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, az Ön engedélye nélkül harmadik fél számára nem adjuk ki, továbbá az Ön kérésére az adatokat megváltoztatjuk, pontosítjuk, töröljük rendszerünkből. Ez irányú kérését az mpppot@gmail.com címre küldött levélben teheti meg elektronikus úton.


RÉSZVÉTELI DÍJ & SZÁMLÁZÁS

Előadók számára: 14.000 Ft a két teljes nap.
Tisztelettel kérjük, hogy az összeget, a válasz kézhezvételét követően, legkésőbb 2020. január 20-ig utalja át az MPPPOT számlájára:

Az MPPPOT számlaszáma: ERSTE BANK 11649001-07912700-49000007
Számla tulajdonos: MPPPOT
Közlemény: az Ön neve és "MPPPOT2020"

A regisztrációs díj tartalmazza: tudományos előadásokon és egy workshopon való részvételt, programfüzetet, kávészüneti ellátást (saláta, pogácsa, kávé, tea), igény szerint akkreditációs igazolást, a 2020-as évre vonatkozó Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság tagdíját, illetve minden résztvevő számára a pénteki kongresszusi napot záró fogadást. A regisztrációs díjról számlán az étkezés (kávészüneti ellátás) külön sorban lesz feltüntetve.

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha az Ön által utalt regisztrációs díj bankszámlánkra beérkezik. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani befizetésének beérkezése után, amelyet pdf formátumban, e-mailben küldünk el Önnek.
Amennyiben számlázási adatai eltérnek személyes adataitól, kérjük, hogy a kérdőívben a számlázási adatokat is legyen szíves megadni! A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.

Amennyiben befizette a Kongresszus díját és mégsem tud eljönni, sajnos a jegy árát visszatéríteni nem áll módunkban, azonban jegye egy harmadik fél számára átruházható.


TAGDÍJ

Az MPPPOT 2020-as évre vonatkozó tagság feltétele a "Belépési Nyilatkozat" kitöltése, díja 5.000 Ft / fő. Az összeget az előadói belépő automatikusan TARTALMAZZA. Ha még nem töltötte ki a Belépési Nyilatkozatot és csatlakozni kíván, azt az alábbi linken teheti meg:

http://goo.gl/forms/VrvSMhm0Ko


AKKREDITÁCIÓ

A Kongresszus akkreditáltatása folyamatban van.

Részvételi igazolás igénylése esetén kérjük, töltse ki figyelmesen az erre vonatkozó 13-14-15-16-17 kérdéseket is. Amennyiben Ön nem igényel igazolást, kérjük hagyja a 13-14-15-16-17 kérdéseket figyelmen kívül! Továbbá, ha Ön orvos, vagy pszichológus, elegendő ezek közül csak a 13-as kérdésre válaszolnia.

Figyelem! A részvételi igazolást a második nap végén áll módunkban kiadni, amennyiben az igénylő a Konferencia mindkét napján jelen volt. Az előadásért járó 5 pont a Konferencia teljes idején való jelenlét hiányában is, az előadás megtartását követően kerül kiadásra.


EBÉD

A Kongresszus két napjára meleg ebéd igényelhető. Részletekért kérjük, hogy a helyszínen, a regisztrációs pultban dolgozó Sárga Angyaloknál érdeklődjön!


FOGADÁS

Szeretettel várjuk valamennyi résztvevőnket 2020. február 21-én, pénteken az utolsó előadás után kezdődő fogadásunkon, amelyet a kongresszus helyszínén tartunk!


PARKOLÁS

A hotel saját parkolójában a nappali parkolás 1800 Ft, az éjszakát is magában foglaló 24 órás parkolás 4000 Ft.Bármilyen kérdés, észrevétel esetén, kérjük írjon az mpppot@gmail.com e-mail címre.


KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSÉT!


A Kongresszus fő támogatója az Eisberg Hungary (http://www.eisberg.hu/), médiatámogatója a Mindennapi Pszichológia.
1. Előadó teljes és pontos neve titulussal (ahogyan azt megjelenítésnél igényli) *
Your answer
2. E-mail cím (kapcsolattartás céljából) *
Your answer
3. Foglalkozás *
Your answer
4. Munkahelyének neve *
Your answer
5. Szakmai bemutatkozás - max. 1200 karakterben *
Your answer
6. Milyen típusú előadással készül? *
7. Az előadást / workshopot... *
8. Előadótársak megnevezése
Your answer
9. Az Ön által megtartani kívánt előadás, vagy workshop címe *
Your answer
10. Az előadó szervezet teljes és pontos megnevezése, amely nevében az előadást / workshopot megtartja (ahogyan azt megjelenítésnél igényli) *
Your answer
11. Az előadás, vagy workshop absztraktja - max. 1500 karakterben *
Your answer
12. Akkreditációs igazolás igénylése *
13. Működési - ennek hiányában alap - nyilvántartási szám (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
14. Szakmacsoport és szakképesítések (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
15. Az Ön születési neve (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
16. Születési helye és ideje (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
17. Anyja születési neve (kizárólag az akkreditációs igazoláshoz)
Your answer
18. Számlázási név *
Your answer
19. Számlázási cím *
Your answer
20. Szerepelni kíván a Konferencia absztraktfüzetének kontaktlistájában? (Név, foglalkozás, e-mail cím) *
21. Hozzájárul, hogy az MPPPOT hírlevél formájában tájékoztatást küldjön főbb híreiről, éves eseményeiről, szakmai rendezvényeiről? *
22. Egyéb megjegyzés, igény, kérdés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service