Request edit access
Sve o finansiranju Vašeg preduzeća uz pomoć EBRD sredstava
Molimo Vas da potvrdite prisustvo popunjavanjem forme u nastavku.
Događaj će se održati u sredu, 29.01.2020. od 18h u ICT Hub-u, Kralja Milana 10, Beograd

Na drugom predavanju u nizu na temu pristupa finansijama u Srbiji za mala i srednja preduzeća, predavač Dejan Tonić će dati detaljniji pregled i informacije o programima koje EBRD nudi za taj segment. Posetioci će imati prilike da saznaju kako izgleda proces apliciranja i dobijanja EBRD sredstava, šta se od preduzeća traži, kako izgleda dokumentacija i koliko proces može da traje. Takođe, Dejan će pokazati kako je u praksi izgledala saradnja EBRD i firmi koje su sredstva već dobila kroz konkretne primere podrške.

Dejan Tonić je saradnik i specijalista za projekte u okviru programa Saveta za mala preduzeća Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i poseduje višegodišnje iskustvo u pružanju podrške u razvoju malim i srednjim preduzećima kroz rad sa domaćim konsultantima i međunarodnim savetnicima.

Pre dolaska u EBRD, Dejan je više godina proveo u međunarodnim kompanijama koje se bave pružanjem konsultantskih usluga na različitim razvojnim projektima koje finansiraju EU, Svetska banka, USAID, GIZ i dr. te će podeliti svoja lična iskustva i preporuke za razvoj i transformaciju preduzeća.

Događaj organizuje ICT Hub uz saradnju sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj.
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Kompanija
Vaša pozicija u kompaniji
Pitanje/komentar
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy