Request edit access
Skup povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom - prijava za sudjelovanje
Koordinacija pravobraniteljice za osobe s invaliditetom za podršku u visokom obrazovanju organizira stručni skup u kojem će se prikazati studentski uspjesi, kako oni akademski, tako i uspjesi koje studenti s invaliditetom postižu u izvannastavnim aktivnostima te po završetku studija uključivanjem u svijet rada.

Datum održavanja: 8. prosinca 2021.
Vrijeme: od 10:00 do 15:00 sati
Rok za prijavu: 5. prosinca 2021.
Kontakt: branka.meic@posi.hr
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Email *
Kontakt broj (telefon/mobitel): *
Institucija *
Funkcija *
Ukoliko trebate neki oblik komunikacijske podrške tijekom praćenja skupa, molimo opišite kako Vam je možemo osigurati (npr. prevoditelj za znakovni jezik )
Podaci prikupljeni ovim obrascem koriste se u svrhu organizacije skupa povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Sukladno članku 7. stavku 3. Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), obavještava se prijavitelj da davanjem dolje navedene suglasnosti, odnosno slanjem ovog obrasca, u svakom trenutku ima pravo povući danu privolu i zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka. Zahtjev za ispravak osobnog/ih podat(a)ka ili obavijest o povlačenju dane privole za obradu osobnih podataka dostavlja se u pisanom obliku, elektroničkom poštom, na e-mail adresu : branka.meic@posi.hr. Suglasan/suglasna sam da moje osobne podatke, navedene u on-line obrascu prijave za skup povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, obrađuju organizatori  koji zaprimaju prijave, a isključivo u svrhu organiziranja  i planiranja organizacije skupa. Slanjem ovog obrasca suglasan/na sam s gore navedenim.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy