Request edit access
“Çdo gjë fillon nga vetja!”/“Everything starts from myself!”

Kush është EDEN Center? Në 18 mars të vitit 2004, ata ishin një ekip të rinjsh të dashuruar pas mjedisit që ëndërronin të ardhmen e Shqipërisë të behej si kopshtet e Eden-it, nga ku u frymëzua dhe emri i organizatës. Ajo përfaqëson akronimin: Qendra Mjedisore për Zhvillim, Edukim dhe Rrjetëzim - EDEN.

Ne jemi një organizatë jo qeveritare, jo politike, jo fitimprurëse me qëllim për të kontribuar në zhvillimin e një mjedisi të qëndrueshëm dhe të shëndetshëm në Shqipëri.

Ne besojmë se një zhvillim i qëndrueshëm dhe një mjedis i shëndetshëm është i mundur!

Bashkohu me ne dhe jepni kontributin tuaj për mjedisin!

Ju lutem ndiqni linkun, për të zbuluar më shumë rreth nesh: www.eden-al.org
_____________________________________________________________________________________________________

Who is EDEN Center? In 18th March 2004, they were a team of young environment lovers dreaming of a future Albania to be like the gardens of EDEN, from which the name of the organization was inspired. It represents the acronym: Environmental Center for Development Education and Networking - EDEN Center.

We are a non governmental, non political, not for profit organization aiming to contribute in the DEVELOPMENT of a SUSTAINABLE and HEALTHY ENVIRONMENT in ALBANIA.

We believe that a sustainable development and a healthy environment are possible!

Join us and give your contribution to the environment!

Please follow the link, to discover more about us: www.eden-al.org

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms