Request edit access
Osa 1: Sinä pelaajana
PELAAJAPAIKAT OVAT TÄYNNÄ

Hei, tässä Verellä Sinetöity Rauha-larpin pelaajakartoituslomake. Verellä Sinetöity Rauha, eli lyhyesti VSR, on Life Beyond-maailmaan, ensimmäisen maailman sodan loppuun, Saksaan, sijoittuva liveroolipelitapahtuma, joka järjestetään 8-10.11.2019 kartanohostel AnnaCatharinassa, Savonlinnan lähellä.

Life Beyond on samalla nimellä toimivan tiimin Creative Commons-lisenssöimä projekti, joka käsittelee fiktiivistä vaihtoehtotodellisuutta, missä loogisen ja maagisen maailman häilyvä väli (Verho) on yhteiskunnasta pudonneiden ja maagisten olentojen paikka. Vuosisatoja Verhoon 'vajonneet' ovat maagisen tapahtuman tai kokemuksen myötä altistuneet maagiselle maailmalle Verhon takana, samalla unohtuen tavallisten ihmisten mielistä sulautuen osaksi tätä maailmaa. Verhossa elävillä on oma yhteiskuntansa ja hierarkiansa, joka ilmenee salaliittojen, poliittisten sivuvaikuttajien ja kulttien tavoin.

Verellä Sinetöity Rauha-pelissä viiden vaikutusvaltaisen järjestön edustajat ja heidän perheensä on kutsuttu Saksaan salaperäiselle kartanolle päättämään Suomen monarkiahankkeen kohtalosta. Pelin henki voidaan mieltää tiivistunnelmaiseksi fiilistelypeliksi kauhun elementein; pelin aikana pelaajat tulevat kohtaamaan eettisiä sekä moraalisia kysymyksiä, mutta myös arvoituksellisia sekä myyttisiä pelielementtejä, osittain magian keinoin.

ikäraja: 16
Pelimaksu: noin 50€
teema: fantasia, draama, kauhu
https://www.lifebeyond.fi/
yhteystiedot: vsr.larp@gmail.com

VSR-tiimi vastaa mielellään kysymyksiin, joita sinulla mahdollisesti nousi peliä koskien, joten otathan yhteyttä pienellä kynnyksellä!
Email address *
Pelaajan koko nimi (myös kutsumanimi kelpaa) *
Your answer
Onko Life Beyondin maailma sinulle tuttu? *
Onko sinulla erityisruokavalioita tai allergioita? HUOM. "en tykkää selleristä"-tyyppiset vastaukset eivät riitä. Eettiset tai terveydelliset syyt hyväksytään!
Your answer
Onko sinulla sairauksia tai rajoitteita, joista pelinjohdon olisi hyvä tietää? Diabetes, epilepsia, liikuntarajoitteisuus, ei-ruokavaliolliset allergiat tms.
Your answer
Vapaamuotoinen: kerro LiBe-historiastasi! Mitä hahmoillesi kuuluu? mihin ryhmään olet tutustunut parhaiten? Mikä sinua kiehtoo Life Beyondissa?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy