Request edit access
Corvinus Tudástőzsde 2019
A Corvinus Tudástőzsde országosan egyedülálló programját a székesfehérvári és környékbeli középiskolás diákoknak kínáljuk. A Corvinus Székesfehérvári Campusán (Székesfehérvár, Budai út 43.) rendezett szakmai napok célja, hogy a diákok betekintést nyerjenek az egyetemi munkába, megismerkedjenek a Corvinushoz és Székesfehérvárhoz köthető előadókkal, oktatókkal, és az egyetem e rendezvénnyel is elősegítse a helybeli diákok pályaválasztását.

A 2019-es program koncepciójának középpontjában a versenyképesség fogalma áll. A diákok kíváncsiságára építő, népszerűsítő tudományos foglalkozások e kulcstéma köré épülnek.

A campusra látogató diákokat, osztályokat, csoportokat kísérő tanárukkal együtt egy napig látjuk vendégül (a regisztráció 8:00, a program 9:00 órakor kezdődik). A diákok 45 perces, interaktív előadásokon, gyakorlatokon vehetnek részt.

Folyamatosan bővülő információk a Székesfehérvári Campus Facebook oldalán találhatók.

Kérjük, regisztráljon a diákcsoportja nevében, vagy ha nem szervezetten jön, önállóan az eseményre legkésőbb május 29-ig!
Amennyiben mégsem tudnak részt venni az eseményen, kérjük, jelezzék a tudastozsde@uni-corvinus.hu e-mail címen ugyanezen időpontig!

Kísérőtanár/csoportvezető/egyénileg érkező diák neve: *
Your answer
Középiskola neve *
Your answer
A diákcsoport/diák évfolyama *
Required
A diákcsoport létszáma *
Your answer
Mely napon vesznek részt a programon? (A keddi napra a jelentkezések száma miatt további jelentkezést nem tudunk fogadni.) *
Required
A kísérő/egyénileg érkező diák e-mail címe *
Your answer
A kísérő/egyénileg érkező diák telefonszáma
Your answer
Ha van bármilyen kérése, megjegyzése, kérjük, itt jelezze:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service