Request edit access
Søknad om valpeformidling gjennom NGDK
Dette er søknadsskjema for valpeformidling gjennom NGDK.
For å få valpeformidling gjennom NGDK må paringen tilfredsstille NGDKs retningslinjer for valpeformidling (se retningslinjene på NGDKs hjemmeside) og det skal ha vært foretatt minimum tre helsetester på ett av avlsdyrene. Det er muligheter for å søke dispensasjon fra punktene i retningslinjene.
Den generelle opinionen i samfunnet om dyrevelferd krever stadig mer av oppdretterne og vi håper at våre oppdrettere tar flest mulig av de relevante helsetestene for å forsikre seg om at avlen foregår med et best mulig utgangspunkt for god helse på valpene. Samtidig ønsker ikke klubben å ha for mange krav i sine retningslinjer for på den måten å legge for store hindre i veien som vil kunne virke begrensende på den genetiske variasjonen.

Merk at NGDK har ikke ansvar for paringer, kull eller valper; alt ansvar for oppdrettet ligger på oppdretter.
Klubben gir kun valpeformidling til kull født i Norge og som registreres i Norsk Kennel Klub (NKK).
NGDK søker i henhold til sine vedtekter § 1-2 å bevare den klassiske typen grand danois. Kombinasjoner hvor en eller begge av foreldredyrene er av såkalt hypertype (kontinental type) vil derfor ikke gis valpeformidling.
For å kunne søke valpeformidling gjennom NGDK må oppdretter være medlem i NGDK. Når oppdretter får valpeformidling gjennom NGDK forplikter oppdretter seg også til å delta i klubbens helsearbeid samt å oppfordre sine valpekjøpere til å delta.

For forklaringer på begreper benyttet i skjemaet henvises det til NGDKs retningslinjer for valpeformidling på NGDKs hjemmeside.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn på oppdretter(e): *
Adresse, postnummer og -sted: *
E-postadresse: *
Telefonnummer: *
Er oppdretter medlem i NGDK? *
Kennelnavn (hvis registrert):
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy