Request edit access
Verkstad i byn
Projektet Verkstad i byn pågår för fullt och vi vill gärna veta era tankar och åsikter. Vi har redan haft ett par samtalsmöten och vi har två stycken kvar där du kan besöka oss för att berätta om tankar eller ställa frågor. Dessa äger rum torsdagen den 21 mars kl 17-19.30 och söndagen den 31 mars kl 10-12, båda gångerna på Byaloftet vid idrottsplatsen i Askeröd. Men om du inte kan besöka oss vid dessa tider, eller hellre vill bidra via en enkät, så ber vi er att svara på frågorna här nedanför.

Verkstaden ska vara för oss alla – ju mer vi vet om vad ni önskar desto bättre chans har vi att skapa en verkstad som passar våra önskemål och behov.

Du har möjlighet att svara anonymt, men det går också att lämna namn och e-post/telefonnummer. Det möjliggör för oss att sedan kontakta dig om vi behöver. Genom att lämna dessa personuppgifter samtycker du till att vi lagrar dem under tiden projektet fortgår. Du kan ta tillbaka ditt samtycke när du vill. Kontakta i så fall Angela via mail angela@askerodsbygden.se.

Vill du veta mer om projektet, följ oss på www.verkstadibyn.se
Tack för ditt bidrag!

Vilka verktyg och maskiner önskar ni i verkstaden? Kan t ex exempel vara skruvdragare, symaskin, träsvarv, cykelställ för att göra det lättare att fixa cykeln osv.
Your answer
Vilka öppettider önskar ni? Det kan t ex vara hela helgen, en eller ett par vardagskvällar i veckan, ständig tillgång för medlemmar med nyckel mm.
Your answer
Vilka andra saker skulle vara bra i anslutning till verkstaden? Till exempel ett café, böcker att dela (bibliotek), hylla med lokala matvaror, pysselhörn för barn osv.
Your answer
Tycker du att det vore bra om där finns någon i verkstaden som kan hjälpa till att fixa dina grejer om du betalar lite? Till exempel att hjälpa till att laga cykel eller kläder osv.
Your answer
Hur mycket skulle du kunna tänka dig betala för att använda verkstaden? 100 kr per månad? Mer, mindre?
Your answer
Har du någon speciell kunskap du kan tänka dig att dela i verkstaden som föreläsning eller demonstration? Till exempel svetsa, byta fönster, förädla livsmedel eller måla möbler osv.
Your answer
Namn
Your answer
E-post
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service