Request edit access
Trajnimi "Brandi Personal dhe Etiketa në Biznes"
Përmes këtij formulari mund të regjistroheni në trajnimin që do zhvillohet nga Jori Vila dhe Eralba Hysa. Data e trajnimit: 2 prill, 2022; ora: 09:30. Adresa: InnoSpace, Rr. Pjetër Bogdani.

Axhenda:
09:00-09:30 Regjistrimi
09:30            Zhvillimi i Brandit Personal - Jori Vila
11:30            Pushim Kafeje
12:00-14:00 Etiketa në Biznes dhe Imazhi - Eralba Hysa

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri dhe Mbiemri Juaj *
Kontaktet tuaja
E-mail *
Numri Juaj i Telefonit *
Ku e more vesh për trajnimin
Si doni të paguani *
Pagesa për këtë trajnim është 4000 lekë / personi
Në mënyrë që regjistrimi juaj të konsiderohet i vlefshëm, do duhet të bëni pagesën deri në 2 ditë para trajnimit në adresën: Oz Marketing, Rr. Brigada VIII, Pll. TeknoProjekt, Kati 2.
Nr. Cel.: 0675066313
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of OzV Marketing. Report Abuse