Request edit access
Kosmisen Woimarummun Synnyttäminen
Järjestäjät:
Noora Ruuth (Noora Akka) & Wespa ( Vesa Äijälä)
@Suomengalaktinen liitto
@wespa
@Kathleennea Kulttuuriyhdistys Perttulan Navetta ry:n kannatusjäsen

Lämpimästi tervetuloa viettämään pääsiäistä Rummunsynnytyksen parissa Kämmenniemen maalaismaisema milijöön! Paikalle voit saapua Pitkäperjantaina. Pitkäperjantaina on pääsiäiskokko sekä lastentapahtuma, johon toki voi tulla kurssilaiset mukaan. Tämä tapahtuma ei varsinaisesti liity viikonlopun kurssiin, mutta on avoin kaikille. Kokko ja lasten tapahtuma on kaavailtu olevan 12-18 aikavälillä.

Kosmisen Woimarummun synnytyskurssi Pidetään Perttulan Navetassa Pe-Su 15-17.4.2022. osoitteessa: Niemisennokantie 42, 34240 Kämmenniemi. Tampereen keskustasta ajaa Teiskon Kämmenniemeen noin. 30 min autolla 🚙. Auton voi jättää Kämmenniemen koulunpihaan parkkiin, joka on lähellä navettaa. Keskustasta pääsee paikalle myös tkl bussilla numero 90(c-vyöhyke), joka ajaa läheltä Tampereen rautatieasemaa sekä bussi asemaa.

Navetasta  löytyy kaksi jääkaappia, mikro, vedenkeitin sekä kahvinkeitin. Juoksevaa vettä ei vielä tule navetan sisään tänä hetkenä. Navetassa on grilli ja  sähkö uuni/hella, joten ruuan laitto on mahdollista.
Lähin sale on n.800 metrin päässä, kylällä. Navetassa on karaoke välineet 🎤, biljardi pöytä 🎱 ja hyvä äänentoisto, lääniä navetan pihalla on puolihehtaaria, josta kymmenen prosenttia vie navetta. Valosaastetta ei ole 23.00 jälkeen. Perttulan navetalla on siis paljon peltoa, jonne voi mennä pongailee ufoja, tähtipölyä, cosmista liikehdintää ja tähtiä! Rumpukurssilla voidaan meditoida ja keskustella, viettää aikaa yhdessä, saunoa rantasaunalla sekä viettää hyvässä hengessä letkeästi aikaa sekä tietysti synnyttää rumpu! Nukkumaan talolle mahtuu isompikin porukka, tosin sänkyjä tms. siellä ei ole, joten otathan omat patjat ja makuupussit ym. on yöpyjien tuotava itse mukanaan. Navetan lattia on betonia. Jos sinulla on retkiriippukeinu niitä mahtuu 4 kpl roikkumaan pylväiden väliin.

🖋️Ilmoittaudu tästä ja saat laskun sähköpostiin viimeistään viikkoa tai kahta ennen rumpukurssia. Kurssille mahtuu 30 onnekasta synnyttäjää! Varaa oma paikkasi pikimiten ja varmista paikkasi Kosmisella Woimaantumisen rumpukurssilla. Kurssin hinta koostuu rummun tekemisestä  sekä osallistumismaksusta.  Osallistumismaksumaksu maksaa yhteensä 20 e per henkilö ja on samalla perttulan navetan kannatusjäsen maksu, tämä summa maksetaan Perttulan Navetta Ry:n kannatusjäsen maksuna tilinsiirtona Perttulan Navetta ry:n tilille. Kannatusjäsenenä pääset osallistumaan tähän yksityistilaisuuteen, jonka Noora Akka (Perttulan Navetta ry:n virallinen sponsori) järjestää yhteistyössä Wespan kanssa. Perttulan Navetan Kannatusjäsenyys ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. 🎶Miitin "pääsylippu"(osallistumismaksumaksu) maksaa 20€ per hlö, tämä toimii varausmaksuna,jota ei palauteta takaisin jos maksaja ei pääse paikalle. Lisäksi tulee ne kulut, jotka itse valitset tästä lomakkeesta . Maksukuitti toimii pääsylippunasi joten ota siitä joko tuloste tai kuvakaappaus.

Kaikki tuotot Osallistumismaksu osuudesta  kulujen jälkeen menee suoraan Perttulan Navetta ry:n toiminnan tukemiseen (miinus viikonlopun kustannukset: lämmityksen ja saunanmaksun jälkeen). Navetan kunnostustyöt ovat käynnissä edelleen ja navetta ei ole vielä saavuttanut priimakuntoaan. Navetta on kuitenkin saanut  talkoo porukan kasaan, jotka ovat innokkaana alkaneet remontoimaan navettaa täydellä teholla. Navetta on hieman rouheassa kunnossa vielä, mutta saa viikottain "kasvojenkohennusta". Alakerta on tapahtuma valmissa kunnossa, mutta tulee sekin saamaan jatkossa talkoo väen tekemiä parannuksia! Perttulan navetta on vanha kantatila, joka on odottanut tekijöitä ja aktiivisia toimioita. Tarkoitus olisi käynnistää aktiivista jatkuvaa ja päivittäistä toimintaa seminaari tilaisuuksien ohella. Tässä on mahdollisuus myös tutustua Perttulan navetan toimintaan ja verkostoitua saman henkisten tyyppien kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut uuden syntymän äärelle!

PERJANTAIN OHJELMA 15.4.2022:

12-17 Pääsiäiskokko sekä lastentapahtuma, johon voi myös halutessaan osallistua, lapsille ohjelmaa + lettuja voi ostaa taskurahalla  

Saapuminen kello.17-18.00
18-20.00 orientaatio rummunsynnytykseen, iltameditaatio ym
Mahdollisuus saunoa n. kello 20.00 alkaen
Ufojen pongailua pihalla, rummuttelua, yhdessäoloa


LAUANTAIN OHJELMA 16.4.2022:
Klo.8-9 aamutoimet, oma aamupala
Klo. 9-9.45 saapuminen lauantain päivään
Klo. 10-18 Woimarummun syntymä
Klo. 18-21 iltapala, sauna, iltatoimet, yöpyminen, meditointia yms

SUNNUNTAIN OHJELMA 17.4.2022:

10-10.30 rumpupiiri ja vihkiminen
10.30-11 vespan medis
11-12 konstellaatio
12-12.30 lounas
12.30-14.30 pyhäpaikka
14.30-15 siivous ja lopetus


Aloitamme Lauantai 16.4.2022 päivän yhteisellä piirillä, jossa kutsumme omat woimamme ja esi-vanhempamme mukaan synnytykseen. 🧙‍♀️🐲🐉 Päivän aikana valmistamme Woimarummut ja soittokapulan.🥁 Käytämme kalvona poronnahkaa ja kehänä koivuvanerikehää. Nahka on mahdollista värjätä erilaisilla petsiväreillä. Jälkeen päin voit halusi mukaan maalata tai piirtää voimakuvioita kalvolle.

Hinta🎇:
Pienempi Rumpu (noin 35 cm halkaisija) 170 e + 20 e osallistumismaksu
Normaali kokoinen rumpu (noin 40cm halkaisija) 195e + 20 e osallistumismaksu
Iso rumpu (noin 50 cm halkaisija) 225e + 20 e osallistumismaksu
Hintaan sisältyy rummun ja kapulan materiaalit tarvittavine valmistusvälineineen. Hinta sisältää alv.

Mikäli olet Suomen Galaktisen Liiton jäsen, saat -10% alennuksen rumpumaksusta.

Varaa mukaasi myös omia eväitä - teetä ja kahvia keitämme yhdessä. Päivä on tiivis, eväät syödään päivän aikana sopivissa väleissä. On myös Mahdollista syödä lauantaina lounas navetalla, seisovan pöydän antimista. Catering palvelu kotileipomo tähti tekee lounaspöydän. Lounaspöytään kuuluu salaattia, jonkin sortin pääruoka sis. leivät ja jälkiruoka 15€/ hlö. kokonaisuus.

Ilmoittaudu 01.04.2022 mennessä sähköposti osoitteeseen:    
 
✒️ ajanvarauskalenteriperttula@gmail.com tai  noora.ruuth@gmail.com 
☎️ puhnro: 0405094417

Rumpukurssin Varausmaksu (100e) laskutetaan 5 päivää ennen synnytystä, mitä ei palauteta. Peruva voi etsiä tilalleen uuden osallistujan, jolloin varausmaksu siirtyy tilalle tulijan hyväksi. Myös 20 euroa osallistumismaksu laskutetaan etukäteen, jota ei myöskään palauteta takaisin, mikäli osallistuja ei pääse paikalle.

Loppuosa maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla.
Varaa mukaasi mukavia olovaatteita, joiden sottaantuminen ei haittaa. Jos ryhmä ei saavuta minimi 7 henkilöä tai ohjaajasta johtuvista syistä kurssi peruuntuu, varausmaksu palautetaan täysimääräisesti. Kysyttävää? Laita viestiä:

 ✒️ noora.ruuth@gmail.com
tai
@KathleenNea (ajanvarauskalenteriperttula@gmail.com/ 0405094417)  

HUOM! SOME- tapahtumaan osallistuminen ei ole ilmoittautuminen rummun synnytykseen. Lähetäthän siis paikkavarmistuksesi sähköpostilla!  

Synnytyksen ohjeistaa Noora - Akka.
Olen Akkain Woiman Noora, Akkain Woiman kantaja, rummun synnyttäjä ja toimin kätilönä Woimarummun synnyttäjille.
Oman rumpuni tilasin Rumpumestari Artolta uuden ajan kynnyksellä 2010 - luvun alussa. Ensimmäisen oman rumpuni tein myös hänen opissa, ja Rummun Henki kutsui minut jakamaan opit.

Mahdollisuus seuraavana päivänä aikavälillä 10-12 yhteiselle rumpupiirille, kesto noin 2 tuntia. Voi osallistua rummun kanssa tai ilman. Uudet rummut ei todennäköisesti vielä ole soittovalmiita tässä vaiheessa, mutta tähän voi silti osallistua. Omat eväät mukaan, kahvia ja teetä on tarjolla.

Rumpukurssin Ohjaajana ja kätilönä toimii Noora Ruuth.

Kurssin oma telegram ryhmä (vain Rumpukurssilaisille):

https://t.me/+Sx6fIUhDRN42NjQ8
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite (johon lähetämme laskun, Huom!! TARKASTA ROSKAPOSTI!!) *
Ymmärrän, ettei varausmaksua palauteta, mikäli varausmaksun maksaja peruuttaa tapahtuman ja sitoudun myös tähän. *
Olen kiinnostunut ostamaan Kotileipomo tähden syötäviä tuotteita seminaarissa, maksu käteisellä 15 e seisova lounaspöytä *
Nukkumaan talolle mahtuu isompikin porukka, tosin sänkyjä tms. siellä ei ole, joten patjat ym. on yöpyjien tuotava mukanaan. *
Required
Mahdollisuus saunoa rantasaunassa molempina Päivinä järven rannalla, saunamaksu on 2,50 euroa per päivä. Rantasauna sijaitsee n. 300 m päässä Navetasta. Rohkeimmat voivat käydä uimasssa. Huom! ruksita molemmat vaihtoehdot jos saunot molempina päivinä, Saunamaksu käteisellä tai tilisiirtona paikan päällä *
Required
Vapaa sana. Kerro minkä kokoisen rummun tekisit, erityistarpeesi, terveisesi, tms.
Ymmärrän, että maksan 20 euroa kannatusjäsen maksun tilinsiirtona ja Saunamaksun käteisellä/ tilisiirtona tapahtumapäivänä paikan päällä. Otan Kuitin Tilinsiirrosta (osallistumismaksu) mukaan, joka toimii samalla myös sisäänpääsymaksuna, Maksan Loput rumpukurssista paikan päällä. sitoudun noudattamaan myös tätä. *
Jos tulen autolla, ymmärrän, että minun täytyy jättää auto Kämmenniemen koulun parkkipaikalle parkkiin. *
Huom! ohjelma saattaa muuttua (tulla esim, lisäyksiä tai muutoksia) pidätämme kaikki oikeudet ohjelman muutoksiin. *
Ymmärrän ja sitoudun siihen että kyseessä on rauhaa rakastavien ihmisten tilaisuus.Ymmärrän myös että tilaisuus tapahtuu leiriolosuhteissa, jossa ei välttämättä ole juoksevaa vettä eikä sisävessoja (huussi pihalla), eikä muitakaan nykyajan mukavuuksia. Ymmärrän myös että korjaan omat roskani ja käyttädyn muita henkilöitä ja maalaisympäristöä kunnioittavalla tavalla. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy