Request edit access
Tilmelding til LAND-forsamling
LAND-forsamlingen er den årlige begivenhed i Permakultur Danmark, hvor vi der er involverede eller interesserede i LAND-netværket mødes.
I år foregår den på Vestjyllands Højskole d.17.-19. november 2017.
For nærmere oplysninger om sted, program, transport, pris og hvad der er godt at medbringe se "Det du har brug for at vide-LAND-forsamling-2017", vedhæftet i mailen/i opslaget.
Email address *
Navn *
Your answer
Telefon *
Your answer
Hvornår deltager du?
Overnatning
Overnatning foregår på højskolens værelser, hvor der er senge og madrasser til rådighed.
Man sover sammen med andre (det kan være andre deltagere på LAND-forsamlingen eller nogle af højskolens elever). Ønsker man et privat værelse, koster det et x-tra beløb på 75 kr. per nat.
Jeg
Mad
Maden bliver lavet af skolens køkkenpersonale og har ry for at være rigtig god!
Har du allergi eller særlige behov ift. kosten? Skriv det her.
Your answer
Præsentation af (nye, 'gamle' og kommende) LAND-centre
Til dig der har haft et LAND-center i FLERE ÅR:
De første LAND centre blev akkrediteret i April 2014 - Kærbakkens Permahave på Samsø og Byhaven2200. Flere fulgte hurtigt efter. Det er tid til en opdatering af LAND center designs, nu hvor der er gået mere end to år. Det vil være dejligt og lærerigt at se jeres nye eller opdaterede design på LAND forsamlingen og der vil være tid til at høre om jeres udvikling og erfaringer. Der bliver lagt vægt på hvordan etik og principper er manifesteret sammen med genopbygning af ressourcer og sociale forhold. Et flot visuelt design vil både være lærerigt i LAND netværket og for jeres gæster og kursister. Vi håber, at I vil bruge denne mulighed til at fejre fire år med LAND netværket og dele jeres designs med os alle.

Til dig der har et LAND-center der FORNYLIGT er blevet akkrediteret:
Medbring gerne en præsentation af dit LAND-center. Oversigt over design, billeder, diasshow mv. kan alt sammen bruges. Det er altid spændende at høre, hvilke nye LAND-centre der er blevet en del af netværket. Der er ca. et kvarter til dit oplæg, men er det kortere eller lidt længere, er det også fint.

Til dig som ønsker at dit sted bliver LAND-center i FREMTIDEN:
Medbring det du er nået frem til endnu nu. Det kan være i form af et oversigtskort med skitser, diasshow, billeder, mundtlig beretning og lign. Det vil være spændende om dine tanker - uanset hvor langt du er. Så kan vi prøve at forestille, hvordan netværket bliver styrket i fremtiden! Der er ca. et kvarter til dit oplæg, men er det kortere eller lidt længere, er det også fint.

BETALING
Permakultur Danmark dækker opholdet for op til 25 foreningsmedlemmer - det er først til mølle.

Herefter betaler foreningsmedlemmer selv for opholdet, 590 kr., og for ikke-medlemmer koster opholdet ligeledes 590 kr. (bliv medlem her http://permakultur-danmark.dk/da/bliv-medlem/). Betaling sker via bankoverførsel til højskolen før afholdelsen på konto 7670 2027873 med teksten "LAND-forsamling" eller kontant på selve weekenden (NB: der vil ikke være byttepenge, så medbring det præcise beløb).

Har du et LAND-center kan du også få rejserefusion, hvis du ønsker det.

Dejligt at du vil med på LAND-forsamlingen - vi ses snart!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms