Request edit access
FolkJam 2018-19
Tämä on ilmoittautuminen Nuorisoseura Vilikkaan toimintaan kaudelle 2018-19. FolkJam -tanssitunnit pidetään keskiviikkoisin Oulun ammattikorkeakoululla (Kotkantie 1) klo 18.00-19.00.

FolkJam -tanssituntien osallistumismaksu on 85 € / syyskausi ja 85 € / kevätkausi. Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun. Kausimaksuvalinta on sitova ja lasku täytyy maksaa, mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu ennen syys/kevätkauden ensimmäistä tanssituntia. Vaihtoehtoisesti voit valita kertamaksun 8 €, jolloin käymäsi kerrat laskutetaan kauden päätyttyä.

Ilmoittautuessasi toimintaamme hyväksyt sen, että lisäämme sinut Vilikkaan sähköpostirekisteriin. Sähköpostirekisteristä voi poistua milloin tahansa lähettämällä pyynnön osoitteeseen nuorisoseuravilikas@gmail.com. Kausimaksuvaihtoehdon valinneet kirjataan lisäksi Vilikkaan jäsenrekisteriin. Jäsenyys päättyy automaattisesti heinäkuun lopussa, mikäli et ilmoittaudu mukaan seuraavalle kaudelle.

Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Tiedotamme ainoastaan sähköpostitse. Voit halutessasi ilmoittaa useamman sähköpostiosoitteen, joihin Vilikkaan posti toimitetaan, erottamalla ne toisistaan pilkulla.
Your answer
Maksutapa *
Vilikkaassa harrastavat perheenjäsenet (nimi ja ryhmä)
Perheen vanhin harrastava lapsi maksaa täyden maksun, muut saavat 20 € perhealennuksen. Perhealennuksen saa myös siinä tapauksessa, että osallistuu itse kahden tai useamman ryhmän toimintaan. Mahdollinen perhealennus koskee kausimaksun maksaneita.
Your answer
Mitä maksu sisältää *
Osallistumismaksu sisältää toimintakalenterin mukaisen määrän tanssitunteja.
Required
Haluamme tukea toimintaa liittymällä perhejäseniksi
Perhejäsenmaksu 15 € / vuosi sisältää kaikki perheenjäsenet, jotka eivät maksa muuten osallistumismaksua. Kirjoita kaikkien perheenjäsenten nimet, syntymäajat ja mahdolliset matkapuhelinnumerot. Nimi riittää, jos perheenjäsen harrastaa Vilikkaassa. Jätä tila tyhjäksi, jos et halua perhejäsenyyttä. Kaikki perheenjäsenet lisätään Vilikkaan jäsenrekisteriin. Sähköpostirekisterissä ovat ainoastaan harrastavat jäsenet. Perhejäsenyys päättyy automaattisesti seuraavan heinäkuun lopussa, mikäli kukaan perheenjäsenistä ei valitse sitä ilmoittautumislomakkeeltaan seuraavan kauden alussa.
Your answer
Päiväys ja ilmoittautumislomakkeen täyttäjän nimi *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service