Request edit access
SHARITY - Mi véleményed a jótékonyságról?
Magyarországon az adakozási kultúra fejletlen. Még az 1 % -os felajánlást is tízből csupán öt ember teszi meg. Ezen felül, jelenleg a nonprofit szektor működése egyáltalán nem költséghatékony.

Nincs egyetlen olyan adatbázis sem, ami összefoglaló jelleggel tartalmazza a közhasznú szervezeteket. A szabályozás magánjogi szervezetként kezeli őket, nincsenek szigorú üvegzseb követelmények. Az adományozók nem tudják ellenőrizni, hogy az adományuk célba ért-e.

Az önkéntes munkavégzés kultúrája is gyerekcipőben jár Magyarországon. Az önkénteskedni szándékozókhoz nem jutnak el a lehetőségek, a fiatalokat nem nevelik rá.
Szükség van tehát egy olyan platformra, amely kielégíti az alábbi igényeket ezzel elősegítve a jótékonykodási hajlandóságot, ami transzparens, egyszerű, ügyfélközpontú és megbízható.

A Sharity jogi és pénzügyi garanciák olyan nemzetközi szinten kidolgozott modellje, amely a kor innovatív elvárásainak megfelelő IT megoldásokat alkalmazva biztosítja az átláthatóságot és ezáltal teljeskörű biztonságot a jótékonysági felajánlások, adományok különböző módú felhasználása terén.

Visszajelzést ad az adomány felhasználásáról, tájékoztatást ad a jótékonysági szervezet megbízhatóságáról. Online közösséget épít a jótékonykodni vágyók részére, elősegíti az önkéntes munka végzésének lehetőségét.

KÉRJÜK, SEGÍTSD AZ ÁTLÁTHATÓ ADOMÁNYOZÁST AZZAL, HOGY KITÖLTÖD RÖVID KÉRDŐÍVÜNKET! MAXIMUM 5 PERCET VESZ IGÉNYBE A VÁLASZADÁS. A Sharity felajánl 200.000 forintot annak a közhasznú szervezetnek, amelyre a kérdőívet visszaküldők többsége szavaz. Tehát, amikor megadja valaki a válaszokat (akkor vesszük figyelembe a szavazatát, ha mindent kitölt) akkor szavazhat bármelyik törvényesen létező működő közhasznú szervezetre.
A kérdőívezés 30 napig megy majd, utána összesítjük az eredményt. Köszönjük szépen!
SHARITY bemutatkozó videó
1. Életkor: *
Your answer
2. Neme: *
3. Végzettség *
4. Foglalkozás: *
Your answer
5. Gyermekek száma: *
Your answer
6. Éves adományozásod mértéke (Ft): *
Your answer
7. Véleményed szerint az általad adományozott összeg eléri azt a célt, amire adományoztad? *
8. Amennyiben a válaszod az volt, hogy RÉSZBEN, úgy mit gondolsz, a felajánlott összeg hány %-a éri el a kívánt célt? /0-10%, 10-20%, 20-30 %, 30-40 %, 40-50 %, 50-60 %, 60-70 %, 70-80 %, 80-90 %, 90-100 %) *
Your answer
9. Az adományod összegéből 5 %-ot felajánlanál-e annak érdekében, hogy bizonyosságot és visszajelzést kapj az adományod elköltéséről? *
10. Amennyiben bizonyosságot és visszajelzést kapnál az adományod elköltéséről, emelnéd-e az éves adományod összegét? *
11. Rendelkezel bármiféle kereskedelemben használatos törzsvásárlói hűségkártyával ? *
Minden vásárlásnál használod a hűségkártyádat? *
Rendszeresen beváltod az összegyűjtött pontjaidat? *
14. Hajlandó lennél lemondani az összegyűjtött pontjaidról, ha ezzel jótékony célokat támogathatsz? *
Használsz-e mas applikációt vagy webes felületet az adomány eljuttatásához? Ha igen, melyiket, illetve elégedett vagy-e vele? Ha nem, min változtatnál? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Virtuosos Holding Limited. Report Abuse