Request edit access
CHESTIONAR PENTRU STABILIREA PRINCIPALELOR OBIECTIVE PRIVIND SISTEMUL DE TRANSPORT PUBLIC LA NIVELUL U.A.T.-URILOR DIN A.D.I. TRANSPORT METROPOLITAN SIBIU
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Metropolitan Sibiu desfășoară o analiză privind sistemul existent de transport public local și opțiunile pentru extinderea acestuia la nivelul zonei de transport metropolitan Sibiu. Ne dorim sa dezvoltam sistemul de transport local pentru a fi cat mai aproape de nevoile de mobilitate atât ale locuitorilor Municipiului Sibiu, cât și cele ale locuitorilor din celelalte localități membre ADI Transport Metropolitan Sibiu: orașele Cisnădie și Ocna Sibiului și comunele Șelimbăr, Cristian, Șura Mică, Roșia, Șura Mare, Sadu și Poplaca.
Pentru acest lucru, consideram că este foarte important să aflăm nevoile de transport și opinia dumneavoastră, sens în care vă invităm să completați acest chestionar menit să ne ofere o imagine cât mai reală asupra situației din prezent a transportului urban și periurban al Sibiului, precum și asupra nevoilor de transport pe care le aveți în deplasările uzuale.
Vă mulțumim anticipat pentru cele câteva minute pe care le veți acorda răspunsurilor și pentru implicarea dumneavoastră!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sunteți de acord cu politica de confidențialitate a datelor? *
Completând chestionarul de mai jos, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le veți oferi. Vă asigurăm că acestea vor fi utilizate strict în scopul acestui studiu și nu vor fi transmise nici unei terțe părți. (detalii aici : https://drive.google.com/file/d/1Vf0lDFIJWHaNLZar41dDSu9i0P-GcONn/view?usp=sharing)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy