Request edit access
Formular Acreditare Caro Emerald
ACREDITARI DE PRESA Caro Emerald/ 28 februarie 2018/ Sala Palatului, Bucuresti

In perioada 12 - 21 februarie se primesc cererile de acreditare pentru concertul Caro Emerald care va avea loc pe 28 februarie, in Bucuresti. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici, competat o singura data/per canal media.

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio - TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata, decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistului, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza.


Tipul acreditarii- Profilul media *
Required
Numele canalului media/publicatiei *
Your answer
Numele jurnalistului/reporterului care solicita acreditarea
Your answer
Adresa de mail a jurnalistului/reporterului care solicita acreditarea
Your answer
Numele foto-reporterului care solicita acreditarea
Your answer
Adresa de mail a foto-reporterului care solicita acreditarea
Your answer
Numele operatorului care solicita acreditarea
Your answer
Scopul acreditarii *
Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc publicate despre evenimentul in cauza.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms