Request edit access
Arhetipuri astrologice ale feminității. Luna - arhetipul mamei
Vineri, 24 august, de la ora 19:00-21:00, cu ocazia Lunii Pline în Pești, vă așteptăm din nou la atelierul ”Arhetipurile astrologice ale feminității. Luna - arhetipul mamei”.

Ce vei afla la acest atelier?

• Cum îți poți exprima feminitatea unică în funcție de propria astrogramă?
• Cum să nu te mai compari cu celelalte femei și să nu te mai simți ”eclipsată”?
• Cum să-ți atingi potențialul feminin, integrând și partea de Umbră și partea de Lumină a arhetipului mamei? Mini-exercițiu de coaching
• Cum poți să-ți echilibrezi emoțiile și stările, aflând poziția Lunii în harta ta natală (astrogramă)?
• Cum cultivi grija și iubirea de sine în funcție de poziția Lunii în harta ta natală?

Cine sunt facilitatorii?

Astrolog Paula Cretu. Sunt pasionată de astrologie, psihologie, mitologie și de cunoașterea Sinelui în cele mai adânci forme. Bucuria mea cea mai mare este să împărtășesc cu ceilalți, să cultiv conexiuni autentice și profunde, iar inspirația mi-o găsesc în visele pe care le relevă psihicul meu și în relațiile mele. Studiez astrologia de 3 ani și psihologia, de când mă știu. Acum am găsit resursele necesare să mă îndrept mai mult spre ceillalți, și, cu empatie, ascultare și compasiune să mă dedic lor pentru a-i ghida și susține pe drumul către ei înșiși. Ce îți ofer: servicii de consiliere astrologică conform hărții natale, într-o manieră funcțională și evoluționistă. Interpretarea astrogramei natale, Interpretarea tranzitelor, Analiza astrogramei relaționale. Mă poți găsi aici: https://www.facebook.com/meetluna.astrologyrevealed/

Life Coach Cristina Lotru, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare): www.cristinalotru.com.
Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
În lumea Life Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.
Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, astrologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate. Ce îți ofer? Coaching în Feminitate: sedințe de lucru 1:1, lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).


*Evenimentul este dedicat exclusiv femeilor. Numărul maxim de persoane este 10.
**Atelierul se ține la un studio de yoga. Recomandarea este ca ținuta să fie cât mai comodă și lejeră


Condiții de participare:
Costul atelierului de 2 ore: 100 lei/persoană
Plata se face în avans în contul de mai jos, confirmare de plata la adresă email: cristinalotru@gmail.com

IBAN Beneficiar: RO02INGB0000999907670083
Nume Beneficiar: Cristina – Daniela Lotru
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU.

***La atelier, vom lucra un exercițiu pe harta ta natală. Pentru a afla unde se află poziția Lunii în harta ta natală, este necesară adresa de email și data, ora nașterii și localitatea.

Nume și prenume *
Your answer
Adresă de email: *
Your answer
(Astrogramă): data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
(Astrogramă): ora nașterii *
Time
:
(Astrogramă): localitatea *
Your answer
Confirm plata și înscrierea? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service