Request edit access
Formë e aplikimit për TruAktiv - Produksioni Multimedial
Për të qenë pjesë e programit, aplikoni tani dhe sigurohuni që keni klikuar “Submit” në fund. Procesi zgjat vetëm disa minuta. Ne do t’i vlerësojmë të gjitha aplikacionet dhe do t’ju dërgojmë e-mail konfirmimi vetëm pjesëmarrësve të përzgjedhur!
Emri dhe Mbiemri: *
Your answer
Email adresa: *
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Mosha: *
Your answer
Komuna: *
Your answer
Vendbanimi: *
Your answer
Gjinia *
Përkatësia etnike: *
Profesioni: *
Your answer
Institucioni arsimor: *
Your answer
Drejtimi arsimor: *
Your answer
Për TruAktiv keni dëgjuar përmes: *
Cilat çështje shoqërore i'u preokupojnë më shumë? (Zgjedhni 2) *
Required
Përshkruani vetën me dy-tri fjalë; pse mendon që je i/e veçant? *
Your answer
Përdorni prej 200 deri në 400 fjalë për të treguar pse keni aplikuar në TruAktiv, cka pritni nga pjesëmarrja në program dhe pse besoni që ju duhet të jeni pjesëmarrës: *
Your answer
A jeni pjesë e ndonjë organizate/iniciative? Ju lutem listoni trajnimet dhe punëtoritë ku keni marrë pjesë. *
Your answer
Nëse keni paisje laptop, a mund ta merni me vete gjatë punëtorisë? Përgjigja e kësaj pyetje nuk ndikon në vlerësim. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy