Request edit access
DÚLA KÉRDŐÍV
Tisztelt Válaszadó!

Országos, teljes körű felmérést végzünk a magyar dúlák körében a PPKE BTK Szociológiai Intézetében. Olyan dúlákat keresünk, akik jelenleg vagy a közelmúltig kísértek/kísérnek szüléseket akár otthoni, akár kórházi környezetben, s megtisztelnek bennünket az online kérdőív kitöltésével.
Személyes adatait az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag összesítve dolgozzuk fel. Bízunk benne, hogy a kutatás eredményeinek közzététele hozzájárul a dúlai tevékenység ismertebbé válásához, hosszú távon pedig a szülés és születés minőségének javulásához.

A kérdőív kitöltése körülbelül 20-25 percet vesz igénybe. Értékes segítségét nagyon köszönjük!

Jelen kérdőívvel párhuzamosan zajlik egy szintén országos kvalitatív (interjús) vizsgálat is, amelyben a dúlák tapasztalatait szeretnénk megismerni. Ha a kutatócsoportban részt vevő egyetemi hallgatók felkeresik Önöket, kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsék munkájukat! Ha szívesen részt vennének az interjús vizsgálatban is, és még nem kaptak felkérést, szívesen vesszük jelentkezésüket a kisdi.barbara@btk.ppke.hu címen.

Köszönjük!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms