Request edit access
EIT Food - Táplálkozás, egészség, egészséges táplálkozás tréning és workshop, REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP
A rendezvény angol címe: EIT Food - Nutrition and Health system skills for promotion and serving healthy diet for consumer workshop and training

Az EIT Food, a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft, mint az EIT Food Magyarországi Hub-ja, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ), a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Debreceni Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem közreműködésével workshopot szervez egyetemi hallgatók (BSc, MSc, PhD) és fiatal szakemberek számára.

A workshop két részből áll:
WEBINÁR ÉS személyes jelenléttel megrendezésre kerülő WORKSHOP-ból.

A REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN KÜLDJÜK A WEBINÁR ANYAGOK ELÉRHETŐSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES LINKET.

A személyes jelenlétű workshop időpontja: 2021. november 18.
Helyszín: Budapesti Gazdasági Egyetem, 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11. 1.em. 104.

A rendezvényt személyes jelenléttel tervezzük megrendezni, de ha az aktuális járványügyi korlátozások megkövetelik, on-line rendezzük meg.

A rendezvény az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT), az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogramjának támogatásával valósul meg.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Részt veszek EIT Food - Táplálkozás, egészség, egészséges táplálkozás tréningen és workshopon *
A résztvevő neve *
A résztvevő oktatási intézményének neve *
A résztvevő jelenleg folyamatban lévő képzése *
Ön milyen szakon tanul? *
A táplálkozás és egészség témakörön belül mik az érdeklődési területei?
Az Ön fenti adatai a Rendezvényen való részvétel rögzítéséhez feltétlenül szükségesek.A jelentkezés elküldésével Ön tudomásul veszi, hogy a fenti személyes adatokat a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR) követelményeit kielégítő Adatvédelmi Szabályzata alapján biztonságosan kezeli, harmadik félnek nem adja át és  egyéb rendelkezés hiányában - legfeljebb az utolsó kapcsolattartástól számított 5. naptári év végéig őrzi meg. Ebben az időszakban azon személyek, akiről személyes adatokat tárolunk, kérhetik adataik helyesbítését, törlését, a feldolgozás korlátozását; élhetnek a tárolt adataik megismerésének jogával és kifogással a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. adatkezelése ellen. Az adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: DPO@campdenbri.co.uk
Beleegyezése esetén kérjük adja meg az alábbi kapcsolattartási adatait is, hogy hozzáférjen a Konferencián bemutatott publikus anyagokhoz és hogy a későbbekben tájékoztathassuk a fejleményekről és új tudományos eredményekről. Az adatszolgáltatás önkéntes.
Köszönjük regisztrációját!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy