Request edit access
Esküvői táncoktatás jelentkezés
Gratulálunk Nektek és előre is kívánunk sok boldog esztendőt! Esküvői táncoktatásra jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot és hétköznap 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot! Bővebb információ az esküvői táncoktatásról: https://goldance.hu/tancok/eskuvoi-tancoktatas
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Neved és a Párod neve *
E-mail címed *
Telefonszámod *
Mikor lesz az esküvőtök? *
MM
/
DD
/
YYYY
Melyik oktatási helyszín lehet számotokra ideális? *
Az oktatás általatok javasolt helyszínen is lehetséges, kérjük ezt az "egyéb" válaszopciónál add meg! (több helyszínt is megjelölhetsz)
Required
Melyik napokon, milyen időintervallumban lehet ideális számotokra az oktatás?
Van-e már elképzelésetek az esküvői táncra? (zene, koreográfia, táncstílus, videó, esetleg videó link)
Ha nincs, majd közösen egyeztetjük, kitaláljuk :)
Honnan hallottál a Goldance esküvői táncoktatásról? *
Required
Egyéb kérés, megjegyzés
Az esküvőre való felkészítés privát órák keretében zajlik, tehát a tanár csak egy párost oktat. Tapasztalataink alapján egy nyitótánc betanulásához szükséges idő függ a koreográfiától, zenétől, ügyességtől, igényességtől is. *
Alapdíjunk: 7800 Ft/pár/60 perc (+ terembérleti díj) 11700 Ft/pár/90 perc (+ terembérleti díj) Igény esetén tanárunk házhoz megy, melyért 3000 Ft kiszállási díjat számítunk fel Budapesten és ebben az esetben kizárólag 90 perces órákra van lehetőség. A jelentkezésedről visszaigazoló levelet küldünk a megadott e-mail címedre (ez esetenként a spam mappába kerülhet, kérjük ott is nézd meg!)
Általános szerződési feltételek *
A Goldance TSE (1121 Budapest, Arató utca 25., adószám:18255786-2-43), továbbiakban Szolgáltató, esküvői táncoktatást nyújt a résztvevő személyeknek, a továbbiakban: Vendégek.  A Szolgáltató tánctanárt biztosít a Vendégek számára egyedileg egyeztetett időpontokban és helyszínen. A Vendégek regisztráció utáni válaszlevét a Szolgáltató továbbítja a Szolgáltató által biztosított tánctanárnak kapcsolatfelvétel céljából, melyben a Vendégek telefonszáma, e-mail címe is látható. A Vendégek az órák során felmerülő kérdéseiket közvetlenül a tanárral egyeztetik, amennyiben a tanárral a felmerülő kérdéseiket nem tudják egyeztetni, lehetőség van erre a Szolgáltató központi elérhetőségein is (Tel: +3630 442 7902, Mail: mail@goldance.hu, Iroda: VI. kerület, Csengery u. 68. I. em. 102.).  A táncórák díját és a terembérleti díjat a Vendégek közvetlenül a Szolgáltató által biztosított tánctanárral rendezik. A táncteremben egyidejüleg több esküvői páros felkészítése is történhet, a Szolgáltató ebben az esetben is jogosult a teljes terembérleti díjra. A táncóra 24 órán belüli lemondása esetében a teljes oktatás díja fizetendő a terembér nélkül. Vendég tudomásul veszi, hogy a befizetett összeg semmilyen formában vissza nem téríthető.   A pénzügyi bizonylatot (nyugta, áfás számla), a Fáklya Klubban (VI. kerület, Csengery u. 68. I. em. 102.) lévő irodánkban van mód átvenni minden hétköznap 14.00-19.30-ig.  Vendégek tudomásul veszik, hogy a tánctanár semmilyen sport-és egyéb őt ért sérülésért, balesetért nem felelős. Vendégek teljes körű anyagi és egyéb felelősséget vállalnak minden általuk okozott kárért. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával a Vendégek a Goldance Tánciskola adatkezelési szabályzatát - https://goldance.hu/adatkezeles - valamint az etikai kódexet - https://goldance.hu/etikai-kodex -  elolvasták és magukra nézve kötelező érvénnyel elfogadják!
Hírlevél feliratkozás
A Goldance hírlevélben az aktuális híreinkről, eseményeinkről, kedvezményeinkről és induló csoportjainkról adunk tájékoztatást havi 2 - 3 hírlevélben. A hírlevélről leiratkozás bármikor lehetséges a hírlevelek alján a leiratkozás linkre kattintva, vagy leiratkozási kérelmed elküldésével a mail@goldance.hu e-mail címre.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy