Request edit access
III Curs de VideoMapping
El Festival de les Arts de Vilanova d'Alcolea (FAVA365) amb la col•laboració del Servei d'Activitats Socioculturals (SASC), dins del seu Programa d'Extensio Universitària; organitzen la segona edició d'aquesta acció formativa que suma innovació, noves tecnologies i expressió artística.

En aquest taller, la creativitat i les imatges projectades transformen l'aparença del recolze en sofisticada animant volums que perden la seua estabilitat estàtica, la qual cosa fa d'aquesta tècnica una potent eina de comunicació per a convertir els missatges en experiències.

El curs serà impartit per Fran Pérez Rus, Llicenciat en Belles arts i Màster en “Art: Recerca i Producció” per la Universitat de Granada. Actualment compagina la seua producció artística amb la docència com a professor de videomapping en Escola Art Granada.

El taller de videomapping tindrà lloc entre el 01 d'abril i el 05 d'abril, en horari de vesprada (16h-20:30h). Les 4 primeres sessions tindran lloc al Paranimf de la UJI i la sessió del divendres serà a Vilanova d'Alcolea. Els projectes resultants del taller, seran exposats dins del festival FAVA365 dels dies 06 i 07 d'Abril.

Les places disponibles seran 15 i els preus de matrícula són dos: el reduït de 75€ (per a l'alumnat de la UJI, membre xarxa PEU-UJI, FAVAmigo i FAVAmiga i l'alumnat de EASD de Castelló) i el normal de 150€ (per a professionals i uns altres).

Les inscripcions es poden fer a partir del dia 06 de març. El procediment d'inscripció consistirà en:
• Realitzar el pagament de la matrícula al número de compte:
ES58 3191 0564 2355 2291 2814
• Enviar el justificant al correu: info@fava365.com
• Reomplir el següent formulari web d'inscripció.

Email address *
Nom i Cognoms
Your answer
DNI
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon mòbil
Your answer
Per quin motiu vols fer aquest curs?
Your answer
Quin tipus de matrícula et correspon?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service