Request edit access
Fitxa d'inscripció: Voluntari d'actes culturals
Molts han estat els atacs pirates contra Vila-seca i la costa del Camp de Tarragona al llarg dels segles XII al XVII. És per això que s'han preparat un seguit d'actes al voltant dels Pirates i Corsaris a la Mediterrània i, en aquesta ocasió, commemorarem el fets ocorreguts l'any 1519, quan corsaris embarcats en 16 fustes atacaren Vila-seca.

Per aquest motiu, hem organitzat un conjunt d'actes de recreació històrica i representació teatral coincidint amb la celebració a la Pineda de la Trobada Nacional de Trabucaires i la instal·lació del Campament de l'època i la Fira.

Moltes són les entitats i voluntaris que faran possible aquest esdeveniment. Tot i així encara fan falta voluntaris per a coordinar i participar en totes les activitats que realitzarem a la Pineda, el 13 i 14 de juliol de 2019.

Email address *
Nom i cognoms *
Adreça *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon de contacte *
Dades d'altres persones interessades en participar que NO TINGUIN CORREU ELECTRÒNIC (Nom i cognoms, DNI, data de naixement i telèfon)
Vull participar com a...
Autoritzo a l'Ajuntament de Vila-seca a enviar-me informació de les activitats i actes que organitza i col·labora l'Ajuntament de Vila-seca d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques, pel que fa al tractament de les dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service