Request edit access
Espoo Trail Run 6.12.2017 ilmoittautuminen
Ennakkoilmoittaudu tiistaihin 03.12.2017 klo 22 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu Espoon Akilleksen tilille FI38 1112 3007 2007 25. Nordea Pankki Suomen BIC-tunnus on: NDEAFIHH. Viite 40947.

Osallistumismaksut ovat:

- Tytöt ja pojat alle 18v: 5 eur
- Aikuiset (18v ja yli): 15 eur
- Perhe (2 aikuista ja 2 alle 18v lasta): 30 eur

Ajanotossa käytettävän Emit-kortin vuokraus on 5 euroa. Jos vuokraat Emit-kortin, maksa se ilmoittautumismaksun yhteydessä!

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, jos ennakkoilmoittautuneita on vähemmän kuin 300. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu tällöin paikan päällä kaksinkertaisin maksuin.

Järjestäjillä on oikeus peruttaa tai keskeyttää tapahtuma mikäli se sään, kelin tai jonkin muun ylivoimaisen esteen tai turvallisuuden vuoksi on pakollista tai suositeltavaa. Järjestäjät eivät ole korvausvelvollisia mahdollisista haitoista ja menetyksistä kilpailijoille. Osallistumismaksuja ei palauteta. Mikäli tapahtuma peruutetaan ennakkoon on jo kilpailumaksunsa maksaneilla oikeus osallistua seuraavaan tapahtumaan veloituksetta ohjeistuksen mukaisesti.

Ilmoittautuessaan osallistuja hyväksyy Espoo Trail Runin rekisteriselosteen (http://bit.ly/2niICr7).

Osallistujan nimi
Sukunimi Etunimi
Your answer
Osallistujan seura tai kaupunki
Your answer
Ajanotto
Valitse vuokraatko ajanottoon tarvittavan leimasinkortin järjestäjältä, juoksetko ilman aikaa tai kirjoita hallitsemasi EMIT-leimasinkortin numero kohtaan EMIT-kortin numero.
EMIT-kortin numero
Your answer
Osallistujan sähköpostiosoite
Your answer
Valitse alta jos et halua saada tiedoitteita meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme sähköpostitse
Osallistujan puhelinnumero
Your answer
Sarja + Matka
Kuntosarjaan voivat osallistua ne jotka eivät halua ottaa aikaa tai ottavat sen omalla kellolla. Lisäksi joukkueet ja perheet voivat ilmoittautua tähän sarjaan.
Espoo Trail Run -putkihuivi
Hanki itsellesi nyt pysyvä muisto tapahtumasta! Tässä voit varmistaa putkihuivin saatavuuden itsellesi. Maksa putkihuivin hinta 15e muun ilmoittautumismaksun yhteydessä. Putkihuivit luovutetaan kuittia vastaan kahviosta.
Captionless Image
Oletko Espoon Akilles ry:n suunnistajajäsen?
Lisätietoja
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms