Request edit access
Inschrijfformulier Introductiecursus Utrechtse Kano Club
Let op, indien je met meerdere personen de cursus wil volgen, vul dit formulier dan per persoon in.
Email address *
Wat is je voor en achternaam? *
Wat is je (liefst mobiele) telefoonnummer? *
Mocht er iets aan de hand zijn dan kunnen we je bellen.
Wat is je leeftijd?
Wil je toegevoegd worden aan een whatsapp groep? *
In de week na de eerste cursusdag maken we een whatsapp groep aan voor alle deelnemers die daar toestemming voor hebben gegeven. Hier kan je tips en ervaringen met elkaar uitwisselen, afspraken maken om samen te rijden of te fietsen en eventueel nog vragen stellen aan ons. De officiële communicatie gaat echter via email (zorg dus dat het e-mailadres wat je hierboven hebt ingevuld klopt!). Vul je hier 'ja' in zorg dan dat je hierboven ook je mobiele nummer hebt ingevuld!
Wat is je kanoervaring? *
Zo krijgen wij alvast een indruk van de deelnemers en kunnen we daar in het lesprogramma rekening mee houden. De cursus is bedoeld voor mensen zonder kanoervaring maar ook geschikt voor mensen die hun kano vaardigheden willen opfrissen of verbeteren.
Wat is je motivatie om mee te doen? *
Zo krijgen wij alvast een indruk van de deelnemers en kunnen we daar in het lesprogramma rekening mee houden.
Voor welke cursus schrijf je je in? *
Vanwege de coronamaatregelen verloopt dit vaarseizoen wat anders dan normaal en hebben wij minder capaciteit. Onze volgende introductiecursus zal weer in het voorjaar 2021 plaatsvinden.
Heb je nog prangende vragen?
Lees vooral ook alle informatie op de website goed door. Hier kun je vinden hoe de cursus is opgebouwd, wat de inhoud van elke les is en wat voor kleding handig is om wel en niet mee te nemen. Daarnaast krijg je in de week voordat de cursus start nog een e-mail met aanvullende informatie. Als je ondanks dat nog persoonlijke vragen hebt kan je die hieronder kwijt. We beantwoorden je vraag graag, verwacht dat binnen ongeveer een week.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy