Request edit access
Sol·licitud de la Beca TAM!
La Beca TAM! forma part del Festival de músics emergents TAM! i està organitzat per Bucs Baumann – equipament del servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa – que gestiona l’entitat de promoció cultural Indirecte, i Casa de la Música de Terrassa.
Es tracta d'una beca dirigida a músics inscrits i que compleixin les condicions de participació al TAM 2018 i que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització del seu projecte.

MODALITATS DE LES BEQUES:

-AJUDA PER L'ENREGISTRAMENT A L'ESTUDI DE GRAVACIÓ.
Programa d’ajuda per a la gravació de treballs fonogràfics en estudi per a grups o cantants de música popular. Entenent per popular aquelles músiques modernes com blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc... (no clàssica). L’ajuda consistirà en cessió de 20 hores d’estudi per a gravar, mesclar i masteritzar al Magneti Estudi (Marc Ribera) de Terrassa.

-AJUDA PER LA PRODUCCIÓ DE DIRECTES.
La indústria musical avui en dia es basa en el directe, un concert és quelcom més que interpretar les cançons d’un repertori. Cal preparar l’espectacle per tal que tingui una coherència i una posada en escena que sigui atractiva per a l’audiència. De la mateixa manera que es produeix un disc per al seu enregistrament, cal també fer una tasca de producció de directe.
En aquest programa els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe. Les ajudes consisteixen en la cessió d'espais de treball durant 3 sessions de 7 h per treballar de forma intensiva els espectacles musicals, a càrrec de l’Abel Coll, així com una actuació pública final en el context d’alguna programació local.

-AJUDA PER LA GRAVACIÓ D'UNA CÀPSULA AUDIOVISUAL.
Oferim la possibilitat de realitzar una càpsula audiovisual promocional en un directe a càrrec de WAGGINGTALE FILM & DESIGN FOR GOOD.
Es posarà a l'abast de les formacions els mitjans i professionals necessaris per poder crear aquest material. L’objectiu és aconseguir un producte audiovisual de qualitat per a la promoció de la banda.

*Es concedirà l'ajuda en només una de les tres modalitats.
*El termini de presentació de sol·licituds és de l'1 al 30 de novembre de 2018.
*El projecte s’haurà de desenvolupar dins l’excercici de 2019.


Comissió de selecció específica està formada per:

– Un artista local de l’àmbit audiovisual / arts visuals
– Un membre de la organització del festival TAM!
– Un programador musical
Tam!
Nom del projecte musical *
Your answer
Nom i cognom del contacte *
Your answer
Edat del contacte *
Your answer
Telèfon del contacte *
Your answer
E-mail del contacte *
Your answer
Tria les modalitats per les quals vols presentar el teu projecte (en pots triar una, dues o tres): *
Required
Explica breument la trajectòria del projecte, antiguitat, membres, estils i gèneres, concerts realitzats i projeccions de futur. *
Your answer
Treballs realitzats. Indica mitjançant enllaços els diversos treballs realitzats durant la trajectòria del projecte (videos, àudios...)
Your answer
Exposa les raons per les quals creus que el projecte musical necessita aquesta ajuda. *
Your answer
Cedeixes les teves dades a Bucs Baumann, Servei de Joventut i Lleure i Casa de la Música de Terrassa per tal d'informar-te de les futures activitats relacionades amb la música? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service